Liviu Dragnea, plângere penală după alegerile prezidențiale. Ce reclamă fostul lider PSD

Liviu Dragnea, plângere penală după alegerile prezidențiale. Ce reclamă fostul lider PSD
Liviu Dragnea, reclamație fără precedent. Pentru ce a depus plângere penală, după alegerile prezidențiale?

Liviu Dragnea e foc și pară! Acesta a reclamat de curând faptul că i s-au încălcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plângere la parchet și vrea să i facă dreptate.

Dragnea își face dreptate singur! Ce reclamă fostul lider PSD

Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plângere prin care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze în niciun tur al alegerilor prezidențiale. Cu toate astea, se știe că instanța nu i-a interzis vreodată dreptul acesta prin condamnarea definitivă, conform avocatului său. Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 5 a primit plângerea fostului președinte al Partidului Social Democrat. Dragnea a subliniat că instanța supremă nu i-a interzis să voteze, ci doar să candideze pentru funcții publice.

De asemenea, fostul președinte al Partidului Social Democrat a mărturisit faptul că în turul II a întâmpinat aceeași problemă. „în tableta BEC eu, Liviu Nicolae Dragnea, figurez că nu am drept de vot.” Mai mult decât atât, a solicitat, în plângerea depusă, efectuarea tuturor cererilor necesare și dispunerea începerii urmăririi penale pentru tragerea la răspundere a personelor care se fac vinovate de săvârșirea infracțiunii prevăzute și sancționat de art. 385.

Liviu Dragnea vrea dreptate! A depun o plângere penală la Parchet, după alegerile prezidențiale
Liviu Dragnea vrea dreptate! A depun o plângere penală la Parchet, după alegerile prezidențiale

Fostul lider PSD își cere drepturile

„Pentru ambele tururi de scrutin, din datele 14.11. 2019 și 24.11.2019, reprezentanții Penitenciarului Rahova mi-au înmânat un model de cerere pentr solicitarea urnii de vot, cerere pe care am întocmit-o și predat-o personalului din cadrul ANP, aceștia îndeplinindu-și întocmai obligațiile de serviciu ce le reveneau, conducându-mă până la locul destinat votării. La primul tur de scrutin din data de 14.11.2019, una dintre persoanele desemnate de către Secția de votare nr. 998, Biroul electoral nr. 46, sector 5 București să se deplaseze cu urna mobilă la Penitenciarul Rahova, o doamnă care nu și-a declinat identitatea mi-a comunicat faptul că îmi este interzis dreptul de a alege. Eu am spus imediat faptul că atât prin Sentința penală, cât și prin Decizia Penală, nu mi-a fost interzis dreptul de a alege, însă nici în aceste condiții nu mi s-a permis să votez”
Liviu Dragnea (Sursa: mediafax.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI