Liviu Dragnea, lovitură dură la închisoare. A ajuns internat în spital

Liviu Dragnea, lovitură dură la închisoare. A ajuns internat în spital
Liviu Dragnea a ajuns in spital

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost transferat de urgență la spitalul Jilava.

Liviu Dragnea, lovitură dură la închisoare

Acesta a fost intrenat de urgență la spital, fiind deci infectat cu coronavirus. Liviu Dragnea, care se afla în Penitenciarul București-Rahova, ar fi fost infectat cu noul virus de către colegul său de celulă.
„Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, au informat autorităţile. În prezent, infectat cu Covid, Liviu Dragnea se află la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

De menționat este că Liviu Dragnea are vârsta de 58 de ani, iar avocata lui, Flavia Teodosiu, anunța recent că acesta suferă de mai multe hernii la coloană. Tot avocata lui a confirmat pentru Agerpres că fostul lider PSD a fost testat pozitiv cu coronavirus și a mai explicat că, pentru moment, starea lui de sănătate este una bună.

Amintim că Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde are de executat o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecției Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeaspă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman.

Despre Liviu Dragnea

Liviu Nicolae Dragnea s-a născut 28 octombrie 1962, în localitatea Gratia, județul Teleorman. El este un politician român, fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților. Până la încarcerarea sa, acesta era considerat cel mai influent politician din România.

Liviu Dragnea este pe profesie inginer. Acesta a intrat în politică după Revoluție, mai întâi a fost membru al Partidului Democrat (1994–2001), iar apoi s-a înscris în Partidul Social Democrat. Amintim că printre funcțiile publice pe care le-a deținut sunt cele de președinte al Consiliului Județean Teleorman (2000–2012), ministru al Afacerilor Interne în guvernul Boc I (2009) și viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în guvernele conduse de Victor Ponta (2012–2015). Potrivit Wikipedia.ro, în luna aprilie a anului 2016, acesta a fost condamnat definitiv cu suspendare în dosarul „Referendumul”. În consecință, acesta nu a putut accede în funcția de prim-ministru, cu toate că, sub conducerea sa, PSD a obținut în decembrie 2016 majoritatea relativă în alegeri, iar împreună cu ALDE, a format ulterior trei guverne. Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI