Liviu Dragnea, interviu exploziv după ieșirea de la închisoare. Prin ce a trecut fostul șef PSD

Liviu Dragnea, interviu exploziv după ieșirea de la închisoare. Prin ce a trecut fostul șef PSD
Liviu Dragnea, interviu exploziv dupa iesirea de la inchisoare. Prin ce a trecut fostul sef PSD

Liviu Dragnea, fost lider PSD, rupe tăcerea după ieșirea de la închisoare. Politicianul a avut prima apariție publică, în care a făcut dezvăluiri incendiare despre partidul pe care l-a condus, despre președintele Klaus Iohannis, precum şi despre condiţiile din penitenciar.

Liviu Dragnea face declarații explozive după ieșirea de la închisoare

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, spune lucrurilor pe nume după ce a fost eliberat condiționat din închisoare. Potrivit fostului lider al social-democraților, viața în spatele gratiilor este cumplită.

Dragnea a vorbit, în primul interviu acordat de când este un om liber, despre partidul pe care l-a dirijat, despre modul cum se comportă în prezent formaţiunea pe care a condus-o, precum şi condiţiile din închisoare. Ce dezvăluiri face despre Klaus Iohannis.

„Despre experienţa închisorii Nu am nimic de ascuns. În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul pentitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiunie. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu.

Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era sooare. În final, am câştigat prin hotărâri judecătoreşti.”, a declarat Liviu Dragnea pentru Adevărul.

Fostul lider PSD aruncă bomba despre Iohannis

Fostul lider PSD dă cărțile pe față despre cine este cu adevărat Klaus Iohannis, președintele României. Potrivit politicianului, șeful statului l-a controlat tot timpul cât a stat la închisoare. Toate convorbirile telefonice ale lui Dragnea ajungeau să fie citite de Iohannis, acuză fostul lider PSD.

„Rahova este o Românie mai mică. Sunt toate categoriile sociale. Curtea e mică, unde stau 1400-1500 de persoane. Mi se spunea că toate convorbirile telefonice şi ce făceam acolo ajungeau să fie citite de Iohannis. Mi se spunea că se fac presiuni pe fosta conducere de la penitenciar. Se făcea presiune pe ei să mă scoată de la muncă. Nu înţelegeam de ce. Am înţeles în februarie anul ăsta. Dacă nu eram scos, în februarie eram liber. Mi s-a transmis că nu trebuia să ies atunci.  Ce văd eu după ce am ieşit. Acolo nu am vrut să văd ştirele, dar aflam de la ceilalţi.”, a precizat fostul președinte al PSD.

Dragnea demască manevrele din PSD

Liviu Dragnea lansează acuzații grave la adresa președintelui Iohannis și a fostului partid pe care l-a condus. Politicianul mărturisește că PSD este coordonat tot de șeful statului, deoarece au obiective comune scandaloase.

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Există această structură coordonată de Iohannis, ajutată şi de PSD, care este coordonat tot de Iohannis. Vor să predea România bucată cu bucată, teren cu teren, domeniu cu domeniu. Alt obiectiv pentru Guvern, cum să ia comisioane din ce în ce mai grase, pe sume uriaşe cheltuite. Pentru Iohannis obiectivul e de protecţie personală. Lui Iohannis îi e teamă că după ce nu va mai fi preşedinte îl leagă. Atunci nu i se mai muşamalizează.”, a mai spus fostul lider PSD.

Urmăriți Playtech.ro și pe