Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori. ”În PSD atunci erau bărbați adevărați, nu mămăligi”

Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori. ”În PSD atunci erau bărbați adevărați, nu mămăligi”
Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori. Sursa foto: Inquam / Octav Ganea

Liviu Dragnea a început să fie regretat de foștii colaboratori! Cel puțin așa susține prietenul său social-democrat Codrin Ștefănescu, care a început să atace conducerea partidului, la câteva ore după ce actualul lider Marcel Ciolacu a leșinat în fața colegilor săi.

Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, critică întreaga conducere a PSD pentru modul cum face opoziţie la Guvernul Orban şi susţine că mulţi social-democraţi au început de fapt să regrete perioada când la cârma social-democraților se afla Liviu Dragnea, în prezent deținut la Penitenciarul Rahova.

Multă lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie. Care ne sufocā,cu prostia si incompetenta lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reactie…”, a scris pe contul său de Facebook Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori
Liviu Dragnea e regretat de foștii colaboratori

 Ce spune Viorica Dăncilă despre leșinul lui Marcel Ciolacu

Atacul lui Codrin Ștefănescu vine la o zi după ce liderului interimar al PSD i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă în care prezenta măsuri despre relansarea economiei. Acesta a început să tremure, apoi să se clatine, ca mai apoi să-și piardă echilibrul, însă a fost prins de un coleg aflat lângă el.

Viorica Dăncilă, cea care i-a urmat lui Liviu Dragnea la șefia PSD, și care a fost înlăturată mai apoi, a venit cu explicații despre ce a pățit Marcel Ciolacu.

„Sunt convinsă că oboseala, stresul, căldura din acea cameră, precum și lipsa de oxigen din sală au condus la acest episod de lipotimie. O știu din proprie experiență. Am avut conferințe de presă în acea sală și știu că este foarte, foarte cald și că este lipsă de oxigen. Îi doresc multă sănătate lui Marcel Ciolacu și să treacă peste acest episod“, a declarat Dăncilă pentru televiziuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI