Liviu Dragnea, chemat din nou la audieri. De ce trebuie să meargă la DNA: “Frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți!”

Liviu Dragnea, chemat din nou la audieri. De ce trebuie să meargă la DNA: “Frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți!”
Liviu Dragnea, chemat din nou la audieri. De ce trebuie să meargă la DNA: “Frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți!”

Liviu Dragnea este chemat din nou la audieri. Fostul om politic a fost recent eliberat din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu i-a acceptat cererea de eliberare condițioată.

Liviu Dragnea, chemat din nou la audieri. De ce trebuie să meargă la DNA

Apropiați de-ai fostului șef PSD au vorbit despre starea de sănătate și au spus că Dragnea urmează să facă mai multe analize amănunțite, asta după ce în penitenciar i s-ar fi refuzat o serie de investigații medicale.

Acum, el a fost chemat la DNA, chiar la ora la care avea programat un RMN. Codrin Ștefănescu acuză procurorii DNA de hărțuire.

Se pare că fostul lider PSD a fost chemat la DNA pentru o chestiune de procedură.

“Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocații!

Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense.

De care, într-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se întâmplā!” – a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de facebook.

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are câteva probleme de sănătate, cât timp s-a aflat în penitenciar, unde a luat și covid-19. El a decis să facă câteva investigații medicale, la ieșirea din arest.

„După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele în zilele urmātoare!

A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata! Poza de mai jos este realizată acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloană!

Și celebra lui declarație: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Administrația Națională a Penitenciarelor a răspuns acuzațiilor făcute de Codrin Ștefănescu, conform cărora Liviu Dragnea se afla în stare gravă când era închis, iar direcția medicală a penitenciarului nu se ocupa de el.

„Subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP.  

Fostul om politic a fost închis timp de 2 ani și două luni în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI