Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor. Ce l-a dus pe fostul șef PSD la închisoare, potrivit unui fost șef SPP

Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor. Ce l-a dus pe fostul șef PSD la închisoare, potrivit unui fost șef SPP
Fost șef SPP: "Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor"

Un fost șef SPP a dezvăluit, pe contul personal de Facebook, care ar fi fost de fapt motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. Dumitru Iliescu susține că fostul lider PSD ar fi fost condamnat din cauza legăturilor cu Rusia și China.

Fost șef SPP: „Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor”

„Executarea fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, la sfărșitul lunii Mai, nu a fost decisă la București, așa cum cred mulți analiști politici și comentatori pe la diversele posturi TV, ci la Washington D.C.! Acest aspect nu este un secret. Am prezentat, cu mult timp înainte de a fi condamnat, de ce Liviu Dragnea este o țintă și ce i se pregătește. Nu am să reiau acum toate elementele prezentate deja, puteți lectura postările mele anterioare despre fostul șef al Camerei Deputaților, și le veți găsi. Cert este însă că Liviu Dragnea a vrut ca nouă românilor să ne fie puțin mai bine, și exact pentru asta a fost executat. În momentul în care a făcut afirmația, în mod public, că nimeni nu mai poate lua din România ceea ce vrea fără să plătească nimic, dar și faptul că vor fi acceptate doar acele acțiuni care nu aduc atingere intereselor naționale, și-a semnat singur condamnarea”, a scris fostul șef SSP pe rețeaua de socializare.


Dumitru Iliescu este de părere că Liviu Dragnea a devenit ținta americanilor din cauza legăturilor cu Rusia și China, care au fost interpretate drept un pericol în realizarea intereselor geostategice americane.

„Explicația este una singură! Dragnea era cel care s-a opus planurilor americane de a ne atrage în acțiuni deosebit de periculoase împotriva Chinei și Rusiei. El le-a cerut actualului și fostului ministru al apărării, să analizeze în mod serios noile achiziții de tehnică militară din SUA, văzând presiunile puternice venite din partea “partenerului” strategic, și să evalueze pericolele și riscurile dacă acceptăm propunerile americanilor”, a mai scris Dumitru Iliescu.