Live Stream Online Simona Halep – Angelique Kerber 4-6, 3-6 – Live Video

Live Stream Online Simona Halep – Angelique Kerber 4-6, 3-6 – Live Video

Simona Halep își continuă evoluția pe turneul pe iarbă de la Eastbourne. Sportiva româncă s-a calificat în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Angelique Kerber.

UPDATE: 6-3 pentru Kerber în setul 2. Simona pierde confruntarea din sfertuile de finală. Simona Halep – Angelique Kerber 4-6, 3-6.

UPDATE: Simona nu renunță la luptă. A mai câștigat un game, iar scorul este 4-3 pentru Kerber în setul 2.

UPDATE: Kerber conduce cu 4-2.

UPDATE: Simona Halep – Angelique Kerber, 1-3 în setul 2.

UPDATE: Constănțeanca are probleme și în setul 2. Este condusă de Kerber cu 3-0.

UPDATE: Simona pierde primul set cu 4-6.

UPDATE: Halep nu renunță la luptă. Scorul este strâns, 4-5 în primul set.

UPDATE: Scorul în partida Halep – Kerber este 2-4.

UPDATE: Kerber conduce cu 4-1 în primul set.

UPDATE: Simona a câștigat primul game, dar Kerber a revenit la 2-1 și a făcut break.

UPDATE – Jucătoarele își fac încălzirea.

UPDATE – Partida a fost amânată din nou, pentru ora 15:00.

UPDATE – Meciul începe la ora 14:45, din cauza partidei jucate mai devreme.


Simona Halep joacă, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne, în compania sportivei Angelique Kerber. Adversara româncei este mai bine poziționată în clasament. Simona Halep e pe locul 7 WTA, în timp ce Kerber ocupă locul 5 WTA.

Cele două sportive s-au întâlnit până acum de zece ori. Partida e programată la ora 14:30.

Simona Halep, în sferturile de finală de la Eastbourne – LIVE VIDEO

Simona Halep
Simona Halep

Dintre cele 10 partide pe care Simona Halep le-a desfășurat în compania sportivei Angelique Kerber, șase au fost câștigate de româncă.  Ultimele două meciuri directe dintre cele două au fost la Australian Open 2018 și Roland Garros 2019.

În ambele partide, românca s-a impus în trei seturi. 1.90 e cota pe care agenția Fortuna le-o oferă ambelor jucătoare, ceea ce înseamnă că specialiștii cred că va urma un meci extrem de exhilibrat.

„Îmi place să joc aici, la Eastbourne. Sper să joc mai bine decât acum doi ani. Vreau să fiu concentrată la ce am de făcut”, spunea Simona Halep înainte de confruntarea din sferturile de finală cu Angelique Kerber.

„Cu Simona am avut tot timpul meciuri dificile, pe muchie de cuţit, aşa că mă aştept ca şi mâine să fie la fel”, declara, la rândul ei, Angelique Kerber.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne după ce a învins-o pe Polona Harcog în optimi, scor 6-1, 4-6, 6-3.

Experții susțin că meciul cu Kerber va fi greu, pentru că sportiva din Germania se descurcă extrem de bine pe iarbă, iar Halep are un palmares mai slab pe această suprafață. Kerber este cotată ca numărul unu în lume pe această suprafață, potrivit Tennis Abstract și este recunoscută drept o jucătoare cu retur excelent pe suprafața verde.

Palmaresul său este unul impresionant. De la turneul Eastbourne de anul trecut, Kerber are 15 victorii și nicio înfrângere în meciurile disputate la turneele jucate pe iarbă.

Meciul poate fi urmărit LIVE aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI