Simona Halep, în costum de baie după Roland Garros! ”Vrei să te căsătorești cu mine?” Fanii sunt în delir

Simona Halep, în costum de baie după Roland Garros! ”Vrei să te căsătorești cu mine?” Fanii sunt în delir
Simona Halep a pozat în costum de baie, după Roland Garos

Simona Halep a fost surprinsă într-o ipostază cu care fanii nu sunt farte obișnuiți. Fostul lider mondial a ales ca după Roland Garos să se relaxeze și să își adune puterile pentru următoarele competiții. Aceasta a pozat pe o barcă privată, în costum de baie.

Simona Halep, în costum de baie. Fanii au fost extrem de încântați

Simona Halep nu obișnuiește să poseze fotografii personale prea des, astfel că fanii rămân plăcut surprinși ori de câte ori alege să mai facă și asta. Fostul lider sportiv mondial a fost fotografiat în timp ce se relaxa pe o barcă privată, la soare. Aceasta era îmbrăcată în costum de baie și privea atentă priveliștea superbă. „Îti transmitem toată energia noastră pozitivă !???”, „Vrei să te căsătorești cu mine?”, au fost doar câteva din comentariile urmăritorilor sportivei de pe rețelele de socializare.

Halep a luat o pauză între Roland Garos și Wimbledon, cele două Slamuri din această vară. În timp ce antrenamentele sunt în toi, pauzele sportivei sunt și ele necesare. Aceasta a profitat de vremea extrem de frumoasă și călduroasă de care avem parte și a dat o fugă la Snagov, unde a făcut plajă și s-a plimbat cu sky-jetul pe lac.

Simona Halep în costum de baie, pe o barcă privată
Simona Halep în costum de baie, pe o barcă privată. Fanii au fost extrem de încântați

Halep, antrenată din nou de Cahill

Actualul antrenor al fostului lider sportiv a ajuns de curând la București. Datorită lui, Simona Halep a avut cele mai bune rezultate din carieră. Ce mesaj a ransmis Darren Cahill după ce a ajuns în București?

„Salut, sunt Darren Cahill şi am ajuns la Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…”, a glumit acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI