Live Stream Online finala Chefi la Cuțite, Antena 1 – Află cine a câștigat. Dezamăgire totală pentru unul dintre jurați

Live Stream Online finala Chefi la Cuțite, Antena 1 – Află cine a câștigat. Dezamăgire totală pentru unul dintre jurați
Unul dintre jurați a primit o lovitută neașteptată în marea finală.

Află cine a câștigat Finala Chefi la Cuțite – sezonul 7, de pe Antena 1. Fanii emisiunii Chefi la cuțite, de pe Antena 1, au așteptat cu sufletul la gură marea finală, să vadă cine va fi marele câștigător al sezonului 7, care va pleca acasă cu premiul cel mare, și anume, cu 30.000 de euro.

Află cine a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 7 de la Antena 1

Finala Chefi la Cuțite a avut loc în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1. Toți fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură desfășurarea și deznodământul ultimei etape a competiției care a fost, într-adevăr, foarte strânsă și presărată cu surprize.

Luni, 16 decembrie soarta bucătarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cuțite s-a aflat chiar în mâinile lor, iar trei teste consecutive, au pus accent pe calitățile culinare, și au definitivat lista finalei, difuzată în această seară, tot de la 20:00, pe Antena 1.

Concurenții s-au străduit până pe ultima sută de metri

Pe ultima sută de metri, concurenții s-au străduit să nu lase emoțiile, oboseala sau presiunea să își spună cuvântul și să gătească mai savuros ca niciodată, căci miza a fost una foarte mare.

Indiferent de numărul concurenților din echipe, confruntările Chefi la cuțite au demonstrat de-a lungul timpului că învingătoare nu este neapărat cea mai numeroasă echipă, ci aceea care știe să anticipeze gustul juraților și să îi răsfețe cu preparate savuroase.

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite

În finală, Chef Florin Dumitrescu nu a mai avut niciun concurent, iar bătălia finală s-a dat între Chef Sorin Bontea (cu Bobby şi Alex), și Chef Cătălin Scărlătescu, care a concurat doar cu Alex, cel care a și câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Gina Pistol alături de concurenți Chefi la cuțite

Finala emisiunii Chefi la cuțite de pe Antena 1 – Câștigătorul Live Video

Show-ul culinar a ajuns la final

Show-ul culinar care se bucură de mare audiență la Antena 1 a ajuns la final pe 17 decembrie. Astfel că, marele câștigător al premiului de 30.000 de euro se numeşte Alexandru Comerzan (31 de ani) şi face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Edițiile integrale Chefi la cutite – sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7.

Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi

Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY:
Android / iOS / Smart TV – Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI