Live Stream Online FCSB – Mlada Boleslav pe Pro TV – Preliminarii Europa League

Live Stream Online FCSB – Mlada Boleslav pe Pro TV – Preliminarii Europa League
Meciul FCSB - Mlada Boleslav Live Stream Online la Pro Tv.

FCSB a ajuns în turul 3 preliminar al Europa League. Aici ştacheta peste care vor trebui să sară bucureştenii este una mult mai înaltă, chiar dacă nici aceasta nu este de netrecut. Mlada Boleslav reprezintă şcoala cehă de fotbal, o şcoală foarte apreciată în Europa, dar nu este un nume de top care să producă frisoane.

FCSB – Mlada Boleslav Live Stream Online pe Pro Tv

PRO TV este de o bună perioadă de timp postul care parcă face parte din ADN-ul roş-albaştrilor şi tot PRO TV va transmite şi meciul tur care va avea loc la Giurgiu, astăzi, joi, 8 august şi în care FCSB trebuie să arunce toate hainele zdrenţuite ale jocului cenuşiu de până acum dacă vrea să pătrundă în play-off-ul Europa League, acolo unde ar face parte din grupul capilor de serie.

Toți românii pot vedea meciul dintre FCSB și Mlada Boleslav în această seară! Partida tur e transmisă în direct la PROTV, joi, 8 august, ora 21:30. Meciul e disponibil in format livestream gratuit pe www.protvplus.ro!

Urmărește Live ce se va întâmpla pe teren!

Finanţatorul FCSB. Gigi Becali, a spus clar şi a repetat acest lucru de mai multe ori: obiectivul prim al echipei pentru această etapă a noului sezon îl reprezintă accesul în grupele Europa League. Echipa a avut până acum parte de un traseu de încălzire, cu adversari modeşti, dar tocmai de aceea gravele sincope din meciul retur cu Alashkert, care au fost foarte aproape să ducă la cel mai mare dezastru din istoria clubului, trebuie remediate de urgenţă.

Cei de la Mlada au luat o decizie importantă înaintea meciului cu FCSB de astă seara, ora 21.30.

Jucător fotbal aflat pe teren.
Preliminariile Europa League dintre FCSB și Mlada Boleslav Live Stream Online la Pro Tv.

Veste proastă pentru FCSB înaintea dublei cu Mlada din turul 3 preliminar al Europa League. Nikolay Komlichenko, jucător curtat de Lokomotiv Moscova, a făcut deplasarea în România și va juca în partida din această seară! Mlada il va vinde după dublă.


„FCSB, cu toate problemele ei, are jucători de calitate, așa cum sunt Tănase, Vina, Coman. Numarul 7 îmi place foarte mult. Dacă nu mă înșel, e Coman”
a spus antrenorul Jozef Weber în conferința de presă.

„Desigur, am văzut meciurile jucate de FCSB și trebuie să recunosc că este o echipă foarte puternică. Trebuie sa fim foarte bine pregătiți pentru mâine, altfel nu avem nici o șansă”a spus și Marek Matejovsky, cel care s-a duelat cu FCSB și pe vremea în care juca la Sparta Praga.

Mlada Boleslav este o echipă cu un joc extrem de incomod, cu un pressing susţinut, care caută să taie din prima faza de construcţie a adversarului şi a arătat la returul din Kazahstan, cu Ordobassy, că ştie bine şi lecţia jocului în deplasare, calificându-se cu victorie după ce abia făcuse egal acasă. Are foarte puţin străini în lot şi faptul că şapte sau opt dintre jucătorii din scheletul de bază al echipei sunt cehi oferă foarte multă omogenitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI