Live Stream Online U Craiova – AEK Atena, Digi Sport TV – Preliminarii Europa League

Live Stream Online U Craiova – AEK Atena, Digi Sport TV – Preliminarii Europa League
Preliminariile Europa League - Live Stream Online U Craiova AEK Atena

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un meci nebun cu Honved în care au avut loc mai multe incidente grave. Partida s-a decis la loviturile de la 11 metri, scor 0-0 (3-1 după penalty-uri), iar Mirko Pigliacelli a fost salvatorul oltenilor.

Live Stream Online Universitatea Craiova – AEK Atena

Universitatea Craiova – AEK Atena, meci din prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League, se va juca astăzi joi, 8 august, de la 19:15, şi meciul va fi transmis în format live text pe site-ul telekomsport.ro șipe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Urmărește Live meciul Universitatea Craiova – AEK Atena!

Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că solicitarea sa de suspendare a executării sancţiunii de a disputa fără spectatori trei partide din cupele europene a fost respinsă de Comisia de Apel a UEFA.

“Din păcate, decizia de suspendare a executării sancţiunii de a juca fără spectatori următoarele 3 meciuri europene a fost respinsă de către Comisia de Apel a UEFA. Ca urmare, toţi cei care şi-au achiziţionat pachete de bilete cu AEK Atena şi Sepsi OSK vor primi banii înapoi integral şi, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Ştiinţei, precum şi la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziţionat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi”, este anunţul clubului oltean.

Probleme pentru Universitatea Craiova

Marţi, UEFA a anunţat că Universitatea Craiova a fost sancţionată de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental cu disputarea a două partide pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul retur cu Honved Budapesta, din Liga Europa. Un al treilea meci este cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani. În plus, CSU Craiova a fost amendată cu 60.000 de euro.

Craiova a fost sancţionată pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de dispozitive pirotehnice, organizarea necorespunzătoare a meciului, comportamentul rasist al suporterilor şi pentru tulburările din tribune.

Jucători de fotbal scandând victoria.
Live Stream Online la Preliminariile Europa League dintre Universitatea Craiova și AEK Atena.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, săptămâna trecută, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. Universitatea Craiova va evolua contra AEK Atena, pe 8 şi 15 august, primul meci acasă. După 120 de minute, scorul a fost 0-0, acelaşi ca în meciul tur.

Când va juca Universitatea Craiova: ora meciului

Astăzi, Joi, 8 august, CSU Craiova va evolua, pe teren propriu, cu AEK Atena, în manşa I a turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână, la Atena.

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), în turul al treilea preliminar (meciuri  8 şi 15 august), Universitatea Craiova va evolua în play-off cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI