Live Stream Online FCSB – Milsami Orhei Live Video pe PRO TV – Europa League

Autor: Claudiu Surmei - 20:13, 11 iul. 2019
Live Stream Online FCSB - Milsami Orhei Live Video pe PRO TV - Europa League

FCSB – Milsami Orhei se joacă joi, 11 iulie 2019, în turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de acest meci.

UPDATE – Echipele de start:

FCSB: Vlad – Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – D. Man, I. Hora, Fl. Coman

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Antoniuc, Rusnac, Onică, Stina – Andronic – Nazar


FCSB – Milsami Orhei Live Video pe PRO TV – Europa League

Partida FCSB – Milsami Orhei se joacă la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici. Tehnicianul Bogdan Andone are probleme de lot înaintea confruntării cu moldovenii și încearcă să găsească cea mai bună formulă de joc pentru a obține un rezultat pozitiv. La UEFA a fost trimisă deja o listă cu 22 de jucători, dar dintre aceștia lipsesc Moruțan, Pintilii și Stan, accidentați, iar Gnohere și Momcilovic nici măcar nu au fost trecuți pe foaia de joc. Returul va avea loc peste o săptămână, de la ora 20:00.

„Știu că acest club este unul cu o istorie mare, care la noi în țară este foarte iubit. La noi, mulți sunt fanii lor și foarte multă lume s-a bucurat ca noi jucăm cu ei. Îmi plac foarte mult cei doi fundași centrali, sunt calmi, încep bine atacurile. De asemenea, îmi place foarte mult Florin Tănase”, a declarat tehnicianul celor de la Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac.

„Tot timpul primul meci oficial este unul important, indiferent că este în cupele europene sau de campionat. Suntem optimiști, așteptăm cu nerăbdare meciul. Sperăm să facem un meci bun atât ca rezultat, cât și ca joc. Milsami are 2-3 jucători de calitate. E o echipă bună, muncitoare, bine organizată. Dar noi trebuie să facem un joc cât mai bun posibil și să obținem un rezultat bun”, a spus Bogdan Andone, tehnicianul FCSB.

Lotul FCSB pentru meciul cu Milsami Orhei

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad și Răzvan Ducan

Fundași: Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu, Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic

Mijlocași: Ovidiu Popescu, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Robert Ion, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan

Atacanți: Florinel Coman, Ioan Hora, Cristian Dumitru, Florin Tănase, Dennis Man

Milsami Orhei, adversara FCSB din turul 1 preliminar al Europa League, este un club de fotbal din Orhei, Republica Moldova, care în prezent evoluează în Divizia Națională. Clubul a fost înființat în anul 2005, în satul Step-Soci din raionul Orhei, și a jucat inițial sub denumirea de Viitorul Step-Soci. Are în palmares 1 titlu de campioană, 2 Cupe ale Moldovei și 1 Supercupă.