Live Stream Online a doua semifinală Eurovision 2021 – Live Video de la Rotterdam

Live Stream Online a doua semifinală Eurovision 2021 – Live Video de la Rotterdam
a doua semifinală Eurovision 2021

Concursul Eurovision Song din acest an (semi-finale și marea finală) se desfășoară pe arena AHOY din Rotterdam. Acesta se află deja la cea de-a doua semifinală, care va avea loc astăzi, joi, 20 mai 2021. Iată Live Video Online a doua finală Eurovision 2021.

Live Video de la Rotterdam – a doua semifinală Eurovision 2021

În conformitate cu liniile directoare actuale ale guvernului olandez, publicul este limitat de 3.500 de persoane în arenă (20% din capacitatea normală). Aceasta face parte dintr-un program de testare pentru evenimente care se desfășoară în Olanda, la fel ca și în Marea Britanie.

Toți membrii publicului trebuie să respecte reguli stricte de sănătate și siguranță și trebuie să prezinte un certificat de test Covid negativ la sosire. În momentul în care se prezintă cu rezultatele testelor nu trebuie să poarte o mască sau distanță când se află pe scaun.

Eurovision 2021 – măsuri covid-19

Eurovision Song Contest 2021 este cea de-a 65-a ediție a Eurovision Song Contest. Concursul se desfășoară la Rotterdam, Olanda, în urma victoriei țării la concursul din 2019 cu piesa „Arcade” a lui Duncan Laurence.

Olanda trebuia să găzduiască concursul din 2020, înainte ca acesta să fie anulat din cauza pandemiei COVID-19.

Măsuri stricte de siguranță la Eurovision 2021

Pentru artiști, echipaj și mass-media există măsuri foarte stricte de sănătate și siguranță Covid-19 în timp ce se află în Rotterdam (atât pe arenă, cât și în cazarea la hotel), și în timp ce călătoresc către și dinspre arena Ahoy.

Există, de asemenea, un amplu program de testare pentru toate echipajele, presa, artiștii și delegațiile naționale. Toți membrii delegației britanice vor urma aceste protocoale pe tot parcursul șederii lor la Rotterdam și la întoarcerea în Marea Britanie.

Eurovision 2021 – a doua semifinală

Prima semifinală a competiției muzicale Eurovision 2021 a avut loc marț, 18 mai 2021. Aceasta continuă cu cea de-a doua semifinală care va avea loc în această seară. Șaisprezece țări au participat la prima semifinală. Țările respective plus Germania, Italia și Olanda au votat în această semifinală.

Marea finală va fi susținută peste două zile, adică duminică, 22 mai 2021.

Live Stream Video a doua semifinală Eurovision 2021

A doua semifinală de la Eurovision 2021 va avea loc pe 20 mai 2021 și va fi difuzată începând cu ora 22:000. Șaptesprezece țări vor participa la a doua semifinală. Aceste țări plus Franța, Spania și Regatul Unit vor vota în această semifinală. 

Finala va avea loc sâmbătă, 22 mai 2021, la ora 22:00. Douăzeci și șase de țări vor participa la finală, compusă din țara gazdă, cele cinci țări și cele zece înregistrări cele mai bine clasate din fiecare dintre cele două semifinale. Toate cele treizeci și nouă de țări participante vor vota în finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI