Live pe Facebook, înainte să omoare 4 persoane în Tulcea

Live pe Facebook, înainte să omoare 4 persoane în Tulcea

Un accident teribil a avut loc duminică după-amiază, în Tulcea. Din cauza unui șofer care făcea live pe Facebook, 4 persoane au pierit. Ceea ce s-a transformat mai târziu într-o tragedie a avut la bază o idee de a face acrobații în direct și de a aduna impresii în mediul online. Aventura inculpatului era udată și cu alcool. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit la scurt timp.

A făcut live pe Facebook, înainte să omoare 4 persoane în Tulcea

Un accident tragic a avut loc duminică după-amiază, în comuna Văcăreni din județul Tulcea. Din cauza unui șofer care s-a urcat beat la volan, ce era interesat mai mult de impresiile oamenilor de pe internet, 4 destine au fost frânte. Doi oameni, un copil de 3 ani și o femeie în vârstă de 79 de ani au fost omorâți în propria curte după ce doi bărbați fără rațiune au intrat în plină viteză cu mașina peste ei în curte.

Individul care se afla la volan, în vârstă de 39 de ani, făcea live pe Facebook în momentul producerii accidentului, în timp ce amicul său din dreapta îl îndemna să accelereze. Din imagini se poate observa cum într-o fracțiune de neatenție, cumulată cu aburii alcoolului, conducătorul auto trece de la o stare de veselie alături de prietenul său, la un impact nimicitor care a curmat viața unor oameni nevinovați. Șoferul vinovat de producerea catastrofei avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul vinovat de producerea tragediei a fugit de la locul accidentului

Lipsit de control, autoturismul a intrat cu viteză în locuința unui localnic din Văcăreni, mașina spulberând gardul și ajungând în curtea victimelor. Conducătorul au a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit rapid în Luncavița, comuna lui natală, aflată la 8 kilometri de localitatea în care a curmat 4 destine.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD ce a transportat de urgență victimele la spital. Printre ele se afla și o femeie însărrcinată, care a intrat în stop-respirator. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească exact cauzele care au dus la producerea accidentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI