Lista candidaților la alegerile europarlamentare. PSD scoate iepurele surpriză din joben

Lista candidaților la alegerile europarlamentare. PSD scoate iepurele surpriză din joben

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, lista candidaților la alegerile europarlamentare. Printre persoanele care se numără pe lista pentru Parlamentul European se află, printre alții, un jurnalist, un pastor greco-catolic și mai mulți actuali europarlamentari și membri ai Guvernului.

În cadrul ședinței de luni a PSD, Liviu Dragnea a avut discuții separate cu mai mulți colegi de partid în biroul său din Parlament. Liderul partidului a avut la el o mapă în care a spus că se află lista candidaților la alegerile europarlamentare.

Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel și Doina Pană au fost primii 15 candidați anunțați pe lisa pentru alegerile europarlamentare.

Un jurnalist și un pastor, pe lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare

Printre cei care se află pe lista anunțată de Liviu Dragnea se află Carmen Avram, jurnalist al postului de televiziune Antena 3, senatorul Claudiu Manda, care este președintele comisiei SRI, pastorul Chris Terheș. Cap de listă este Rovana Plumb, președinta femeilor din PSD și ministru al Fondurilor Europene. Se poate spune că iepurele surpriză pe care PSD îl scoate din joben pentru alegerile europarlamentare este pastorul greco-catolic Chris Terheș, care este președintele Romanian Community Coalition, cunoscută în România și sub numele de Coaliția românilor pentru combaterea corupției.

Lista va fi trimisă marți la Biroul Electoral Central. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare este 28 martie. PSD a strâns săptămâna trecută 1.367.000 de semnături, iar candidații au fost aleși în urma unor negocieri dure. Liviu Dragnea a precizat că pentru a merita să fie pe lista pentru europarlamentare, candidatul ideal al PSD ar trebui să fie patriot, să cunoască legislația europeană și mai multe limbi străine.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în acest an pe data de 26 mai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI