Lionel Messi, susținut de familie la meciul cu numărul 1.000 din carieră. Cum a fost fotografiată Antonela Roccuzzo – FOTO

Lionel Messi, susținut de familie la meciul cu numărul 1.000 din carieră. Cum a fost fotografiată Antonela Roccuzzo - FOTO
Lionel Messi, susținut de familie la meciul cu numărul 1.000 din carieră

Lionel Messi a „luat din nou caimacul” în duelul Argentina – Australia. Sud-americanii au câștigat cu 2-1 și s-au calificat în sferturi, unde vor înfrunta Olanda, dar fanii au vorbit cel mai mult de golul reușit de atacantul lor în meciul cu numărul 1.000 din carieră. Antonela Roccuzzo și cei trei copii au sărbătorit succesul din tribună.

Lionel Messi, gol spectaculos în meciul cu numărul 1.000 din carieră

Lionel Messi a fost din nou cel mai bun om al Argentinei în duelul câștigat cu 2-1 în fața Australiei, în optimile Campionatului Mondial de Fotbal. A fost un meci în care starul a atins câteva borne incredibile subliniate de jurnaliștii din lumea întreagă. L`Equipe a subliniat că a fost partida cu numărul 1.000 dintr-o carieră plină de succese: 778 de meciuri pentru Barcelona 168 pentru naționala Argentinei și 53 pentru Paris Saint-Germain. Doar doi jucători, prezenți la competiția din Qatar, se mai pot lăuda cu o asemenea: Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Daniel Alves (39 de ani).

A fost și duelul în care a marcat golul cu numărul 789 din carieră: 672 de goluri pentru Barcelona, 94 de goluri pentru Argentina, 23 de goluri pentru PSG.

Lionel Messi, susținut de familie la confruntările din Qatar

Lionel Messi este la al cincilea Campionat Mondial de Fotbal, dar golul din partida cu Australia este primul pe care îl marchează în fazele eliminatorii. Până acum a înscris doar în grupe. Succesul Argentinei din optimile turneului final a fost sărbătorit din tribune de Antonela Roccuzzo. Frumoasa soție a atacantului a fost în tribunele arenei Ahman bin Ali Stadium împreună cu cei trei copii: Thiago, Mateo și Ciro. Aceștia au fost îmbrăcați cu toții în tricouri cu însemnele lui Lionel Messi, iar băieții au avut cu ei și steaguri.

Soția lui Messi și cei trei băieți au asistat și la precedentele dueluri ale Argentinei, împotriva Arabiei Saudite (1-2), Mexicului (2-0) și Poloniei (2-0). Vor fi cu siguranță în tribune și la duelul Argentina – Olanda din sferturile Campionatului Mondial de Fotbal.

Urmăriți Playtech.ro și pe