Lionel Messi, în lacrimi după ce și-a luat adio de la FC Barcelona: ‘E dificil’. Ce a spus despre plecarea la PSG

Lionel Messi, în lacrimi după ce și-a luat adio de la FC Barcelona: ‘E dificil’. Ce a spus despre plecarea la PSG
Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona. Argentinianul nu și-a putut stăpâni lacrimile

Lionel Messi și-a luat rămas bun de la FC Barcelona printr-o conferință de presă emoționantă. Cunoscutul fotbalist nu și-a putut abține lacrimile, așa că dezvăluirile despre anii petrecuți la echipă au curs. Mai mult, el a spus și dacă pleacă la PSG.

Lionel Messi, conferință de adio pentru Barcelona. Argentinianul a izbucnit în lacrimi

Leo Messi a făcut istorie la FC Barcelona, dar a venit momentul ca fotbalistul să meargă pe o altă cale.

Acesta a susținut o conferință de presă unde a izbucnit în lacrimi după ce a fost nevoit să le spună fanilor și colegilor ‘la revedere’. Argentinianul a vorbit despre tot ce a trăit la echipa ce l-a consacrat.

„Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. De la 13 ani am petrecut toata viaţa. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot.

Am trăit multe aici, multe lucruri frumoase, dar şi rele. Acestea m-au ajutat să cresc, m-au făcut omul care sunt azi.

Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodat că o să spun ‘adio’.

Anul trecut am jucat fără public, a fost dificil să nu-i auzim, să nu îi simţim lângă noi. Plec de la club fără să văd fanii, de un an şi jumătate.

Mi-aş fi dorit să spun spune „adio” aşa cum se cuvine, dar a trebuit să fie aşa! Dragostea oamenilor a fost aceeaşi pentru mine!”, a transmis Lionel Messi, potrivit Playsport.

Messi a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment de la Barcelona: ‘Îmi voi aminti mereu’

Lionel Messi a petrecut 21 de ani la clubul catalan, așa că plecarea lui este devastatoare pentru mulți fani. Fotbalistul a mărturisit în conferința de presă că nu o să uite niciodată ziua în care și-a făcut debutul și și-a îndeplinit visul.

„E dificil să aleg un singur moment, un singur trofeu. Am trăit multe moment frumoase.

Dar, poate, momentul debutului a fost momentul în care visul meu a devenit realitate. Îmi voi aminti mereu ziua când a început totul!”, a zis Lionel Messi.

Ce a spus Lionel Messi despre plecarea la PSG: ‘Am primit multe telefoane’

De asemenea, toată lumea este interesată să afle unde o să plece Lionel Messi după ce a făcut istorie la Barcelona. Agentinianul a refuzat să ofere detalii despre viitorul său în fotbal, explicând că nu există vreo înțelegere până în acest moment.

„PSG este o posibilitate, dar în acest moment nu am nicio înţelegere cu nimeni.

După apariţia comunicatului, am primit multe telefoane, sunt interesate multe cluburi. În acest moment nu există ceva finalizat, dar discutăm.”, a adăugat Lionel Messi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI