Lionel Messi a primit o „declarație de dragoste” din partea jurnalistei care i-a luat interviu. Cum a reacționat starul Argentinei – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
14 12. 2022

Lionel Messi este eroul Argentinei și omul de care se leagă speranțele unui nou titlu mondial. El este „urmașul” lui Diego Armando Maradona, iar fanii îl venerează. La fel și jurnaliștii! Atacantul a avut parte de un moment emoționant la unul dintre interviurile de la finalul duelului cu Croația, din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal. Jurnalista de la televiziunea publică din Argentina i-a transmis o adevărată „declarație de dragoste”.

Lionel Messi, moment emoționat la interviul de la finalul partidei Argentina – Croația 3-0

Argentina a învins Croația cu 3-0 și s-a calificat în finala Campionatului Mondial de Fotbal. „Pumele” au câștigat trofeul de două ori, în anii 1978 și 1986, ultima oară conduși de legendarul Maradona, iar acum speranțele fanilor sunt legate de Lionel Messi. Idolul lor a jucat foarte bine în meciul cu Croația. A marcat un gol și a participat la reușitele lui Alvarez, iar la final a dansat cu colegii pe teren, după ce echipa a ajuns din nou în ultimul act al competiției.

După ce a vorbit în interviul organizat de sponsorul FIFA Lionel Messi a discutat și cu jurnalista Sofia Martinez, reprezentanta televiziunii publice din Argentina. Ziarista din țara natală i-a transmis că îl apreciază foarte mult, iar discursul ei a durat mai bine de 40 de secunde. După ce a fost postat pe rețelele sociale, filmulețul a adunat peste cinci milioane de vizualizări în doar două ore.

„Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, i-a spus Sofia Martinez lui Lionel Messi.

În timp ce o asculta pe jurnalistă, Lionel Messi a fost foarte emoționat, iar la un moment dat chiar stânjenit. Atunci a fost momentul în care a plecat capul, ca să nu i se vadă „trăirile”. Nu este prima oară când un jurnalist îi stârnește astfel de reacții. I s-a întâmplat și înaintea turneului final. Ziaristul Pablo Giralt a început să plângă în timpul interviului, emoționat. Fotbalistul a încercat să-l consoleze, dar s-a văzut că a fost marcat de momentul respectiv ( VIDEO AICI).