Lionel Messi a dat un autograf pe piele unui suporter intrat pe teren în timpul meciului. Richarlison, „atacat” cu o banană la amicalul Braziliei – FOTO & VIDEO

Lionel Messi a fost protagonistul unui moment care a făcut înconjurul lumii. Un fan a intrat pe teren în timpul partidei Argentina – Jamaica și a vrut un autograf pe piele. Brazilianul Richarlison a fost victima unui incident rasist în timpul duelului în care naționala sud-americană a înfruntat Tunisia.

Un suporter a intrat pe teren la meciul Argentina – Jamaica și i-a cerut un autograf lui Lionel Messi

Lionel Messi a fost din nou în prim-plan! Atacantul a marcat o „dublă” în meciul Argentina – Jamaica, deși a intrat pe teren în minutul 55. După ce a înscris al doilea său gol, starul lui PSG a avut câteva clipe de spaimă.

Un suporter a intrat pe teren și s-a îndreptat spre el. Nu a fost agresiv, omul a vrut un autograf. Pe piele! Oamenii din forțele de ordine l-au placat chiar în momentul în care Messi scria și nu este clar dacă apucase să-i împlinească visul suporterului curajos.

Pentru atacantul care a câștigat de șapte ori „Balonul de Aur” este a doua „dublă” din ultimele patru zile, după reușitele semnate în duelul cu Honduras. Lionel Messi a ajuns la 90 de goluri marcate în 164 de selecţii, devenind al cincilea jucător din istorie care a atins bariera de 100 de victorii alături de echipa naţională. Argentina a ajuns marţi la 35 de meciuri consecutive fără înfrângere (26 de victorii, 9 egaluri).

Incident rasist la meciul Brazilia – Tunisia

Duelul dintre Brazilia și Tunisia, desfășurat în Franța, a avut parte de un moment reprobabil. Imediat după ce a marcat golul al doilea al echipei sale, în direcția lui Richarlison a fost aruncată o banană.

Gestul acelui spectator a venit la puține momente după ce, înaintea partidei, Richarlison și colegii săi din naționala Braziliei au transmis un mesaj antirasism. Prin acest gest au amintit despre importanța jucătorilor de culoare în istoria reprezentativei Braziliei. „Fără jucătorii noștri de culoare, nu am avea stele pe tricouri”.