Linia de autobuz din București care va funcționa de sâmbătă, 15 ianuarie. Ce traseu va avea

Linia de autobuz din București care va funcționa de sâmbătă, 15 ianuarie. Ce traseu va avea
Linia de autobuz din Bucuresti care va functiona de sambata, 15 ianuarie. Ce traseu va avea

Vești incredibile pentru toți locuitorii din Capitală. Primăria Municipiului Bucureşti extinde reţeaua de transport în comun în două dintre cele mai populare cartiere din oraș cu o nouă linie de transport în comun, începând cu data de 15 ianuarie. Despre ce zone este vorba. Bucureștenii se vor bucura când vor auzi acest lucru.

Sâmbătă, 15 ianuarie, se extinde o linie de autobuz în Capitală

Traficul aglomerat din Capitală a reprezentat, dintotdeauna, una dintre cele mai presante probleme ale conducătorilor auto din București. Primăria Municipiului București vine cu un anunț oficial important pentru toți șoferii care se plimbă pe străzile din Capitală.

Potrivit informațiilor oficialilor, cartierele Andronache și Henri Coandă se vor bucura de transportul în comun, deoarece linia de autobuz se extinde pentru a fluidiza traficul și a elimina, pe cât se poate, numărul extrem de mare de mașini care se află pe străzi, în special în orele de vârf.

Noua linie de autobuz a rezultat din unificarea actualelor linii 231 şi 343 și va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 şi staţiile de metrou Aviatorilor şi Aurel Vlaicu. Aceasta va fi pusă în funcțiune începând cu data de sâmbătă, 15 ianuarie.

Linia de autobuz 343 va circula între terminalele „Fundeni” şi „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecţia Şoselei Fundeni cu Şoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiţei, din Cartierul Andronache.

De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanţi, Bulevardul Aviatorilor, Şoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe acelaşi traseu, notează cei de la Mediafax.

Orașele din România ce vor moderniza liniile de transport în comun

Oficialii de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au anunțat, recent, că în municipiile Alexandria, Brăila, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Lugoj și Slobozia vor fi implementate 81 de autobuze electrice, cu lungimea de aproximativ 10 m, destinate transportului modern public.

În perioada următoare, autoritățile române au declarat că vor fi încheiate contractele de furnizare pentru mai multe localități. Care sunt orașele care modernizează transportul în comun:

  • Alexandria – 10 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă; valoarea contractului este de 19.074.000 lei (fără TVA);
  • Brăila – 11 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă; valoarea contractului este de 22.219.998 lei (fără TVA);
  • Constanța – 21 autobuze electrice, 5 staţii de încărcare rapidă și 21 staţii de încărcare lentă; valoarea contractului este de 40.055.404 lei (fără TVA);
  • Drobeta-Turnu Severin – 3 autobuze electrice, 1 staţie de încărcare rapidă și 3 staţii de încărcare lentă; valoarea contractului este de 6.059.999 lei (fără TVA);
  • Focșani – 20 autobuze electrice, 5 staţii de încărcare rapidă și 20 staţii de încărcare lentă; valoarea contractului este de 38.148.000 lei (fără TVA);
  • Lugoj – 9 autobuze electrice, 3 staţii de încărcare rapidă și 9 staţii de încărcare lentă; valoarea contractului este de 18.179.997 lei (fără TVA);
  • Slobozia – 7 autobuze electrice, 2 staţii de încărcare rapidă și 7 staţii de încărcare lentă; valoarea contractului este de 14.140.003 lei fără TVA.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI