Limbajul corpului o trădează pe Meghan Markle. Ce relație are, de fapt, cu Regina Elisabeta

Limbajul corpului o trădează pe Meghan Markle. Ce relație are, de fapt, cu Regina Elisabeta
Ce relatie are Meghan Markle cu Regina Elisabeta

Mesajul lui Meghan Markle cu privire la Familia Regală a fost intens mediatizat și îndelung analizat, dar nici limbajul trupului ei nu a trecut neobservat de către experți.

Limbajul corpului o trădează pe Meghan Markle

Amintim că Meghan Markle și Prințul Harry au făcut mai multe dezvăluiri șocante în timpul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey. Dacă prin vorbe au reușit să transmită tot ce au vrut, limbajul trupului i-a dat de gol și nu a rămas neobservat. Aparentm cei doi soți nu și-au dorit să facă nicio remarcă negativă la adresa Reginei Elisabeta a II-a.

Astfel, Nicole Moore, specialistă în limbajul corpului, a analizat gesturile lui Meghan Markle și a spus că ducesa a fost extrem de hotărâtă să spună totul despre Familia Regală, însă cu o singură excepție: regina Elisabeta a II-a.

„Toată lumea se pleacă în fața Reginei, iar Meghan Markle nu face excepție, deși tehnic vorbind ea nu mai este membră a familie regale”, a spus  specialista în limbajul corpului.

Ce spune atitudinea lui Meghan când a vorbit despre Regină

În timp ce Meghan era determinată să dezvăluie adevărul despre interacțiunile sale cu membrii familiei regale, când s-a referit la regină, atitudinea ei s-a schimbat.

„S-a uitat spre stânga să-și adune gândurile… apoi a privit în jos înainte de vorbi. Chiar înainte de a relata, a tras aer în piept, indicând că se pregătea pentru răspunsul pe care urma să-l ofere. Din limbajul corpului ei, în acel moment, cel mai probabil Meghan nu a vrut să spună ceva greșit.”, a adăugat Nicole.

În plus, Meghan Markle a fost degajată și a vorbit cursiv pe parcursul interviului. De asemenea, tot în timpul interviului, Meghan Markle și-a amintit de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe regina Elisabeta a II-a şi a spus că a fost surprinsă atunci când prinţul Harry i-a spus că trebuia să facă o reverenţă atunci când avea să o salute pe suverana britanică. Însă în rest, ducii de Sussex nu au criticat-o în mod direct pe regina Elisabeta a II-a.

„Există familia regală şi există oameni care conduc instituţia, acestea sunt două categorii separate şi este important să facem această diferenţă, pentru că regina, de exemplu, s-a purtat întotdeauna minunat cu mine”, a spus Meghan Markle, soția lui Harry, conform stiridinlume.ro.

Amintim că prințul Harry și Meghan Markle au dat un amplu interviu în care au vorbit despre dramele trăite în sânul Familei regale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI