Liliana Ștefan îl umilește pe Dan Bittman. Ce a spus fosta parteneră despre infidelitățile cântărețului

Liliana Ștefan îl umilește pe Dan Bittman. Ce a spus fosta parteneră despre infidelitățile cântărețului
Liliana Stefan il umilește pe Dan Bittman. Ce a spus fosta sotie despre infidelitatile cantaretului

Separarea dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan a luat prin surprindere showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta ca îndrăgitul artist și femeia care i-a fost alături 25 de ani din viață să își spună vreodată adio. Deși nu s-au căsătorit niciodată, Liliana Ștefan și solistul de la Holograf au trăit o poveste de dragoste ca în filme. Ce a spus fosta soție despre infidelitățile cântărețului

Liliana Ștefan îl umilește pe Dan Bittman

Astăzi, la mai bine de șapte ani de când cei doi nu mai formează un cuplu, fanii cântărețului încă se mai așteaptă ca Dan Bittman și mama copiilor săi să revină la sentimente mai bune și să se împace.

Liliana Ștefan a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească, pentru prima dată, despre separarea de bărbatul vieții sale. Fire discretă și distinsă, vedeta nu a dorit niciodată să dea foarte multe detalii despre viața ei privată.

Cu toate acestea, fosta parteneră a lui Dan Bittman este de părere că tot ce s-a întâmplat în viața ei s-a petrecut cu un anumit scop. Liliana Ștefan susține că nu ar schimba nimic, dacă ar putea da timpul înapoi:

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.

Cu ce se ocupă, de fapt, fosta parteneră de viață a lui Dan Bittman

Liliana Ștefan se dedică, în prezent, carierei sale și urmează cursurile Facultății de Psihologie. Mama fiilor lui Dan Bittman a creat un program de terapie de care este foarte mândră, proiect care ajută foare mulți oameni în lupta lor cu diverse afecțiuni fizice și psiho-emoționale.

În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.”, a declarat Liliana Ștefan în exclusivitate pentru protv.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI