Liliana Mocanu din Las Fierbinți a trăit o mare dramă în pandemie. A spus tot, cu lacrimi amare VIDEO

Liliana Mocanu din Las Fierbinți a trăit o mare dramă în pandemie. A spus tot, cu lacrimi amare VIDEO
Prin ce momente cumplite a trecut Liliana Mocanu în pandemie

Liliana Mocanu, actrița din Las Fierbinți, este cunoscută pentru talentul său și rolurile sale pline de umor. Chiar dacă aceasta este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze și încearcă să fie cât mai veselă, ea a trecut printr-o dramă mare în pandemie de care nu știe multă lume. Vedeta și-a deschis sufletul și a decis să spună tot, cu lacrimi în ochi, emoționând pe toată lumea.

Liliana Mocanu trece prin momente cumplite. Ce s-a întâmplat în pandemie în familia actriței

Liliana Mocanu o interpretează pe nevasta lui Firicel în Las Fierbinți, astfel că aceasta este cunoscută de milioane de români. Din păcate, ea și-a pierdut cea mai importantă persoană în pandemie. Mama ei a stat internată la ATI și a pierdut lupta cu noul coronavirus, iar actrița a fost profund marcată de tot ce s-a întâmplat, astfel că nu și-a dorit să iasă din casă timp de 8 luni.

„Ies din casă după 8 luni, adică am ieșit, nu am stat în casă. Am avut noroc că am mai avut câteva spectacole la teatru după ce s-a întâmplat nenorocirea. (…) Sunt într-o perioadă în care nu mai știu nici ce merit, dar nici ce fac.”, a zis ea la emisiunea ‘la Măruță’, difuzată la PRO TV.

Drama Lilianei Mocanu. A spus tot ce avea pe suflet cu lacrimi în ochi

Îndrăgita actriță a fost nevoită să respecte protocolul COVID atunci când a venit vorba despre moartea mamei sale, iar acest lucru a îndurerat-o profund. Liliana Mocanu nu și-a revenit nici până acum după ce ruda ei și-a dat ultima suflare după lupta cu virusul nemilos, așa că a decis să îi spună lui Cătălin Măruță totul despre povestea cumplită.

„Eu sunt din Roman, așa cum se știe, Piatra Neamț era spital COVID. Mama a fost pe ATI COVID Piatra Neamț. M-am dus ca disperata la Piatra pentru că eu fac parte din acei oameni care au rămas aici, dar care am fost forțați să ducem pe ultimul drum persoane dragi având COVID și având parte de această înmormântare COVID. E cumplit.

Un om care a făcut copii, care a botezat, care a cununat, care a reprezentat ceva pentru societatea asta nu poate să beneficieze de ritualul ortodox creștin. (…) Măi, oameni buni, e cumplit să îți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum pusă într-o pungă. (…) Am avut un fix ca mama mea să nu plece într-o pungă de plastic. Mi-am dorit să îi pun și o cruce la gât.

Când a fost dezastrul de la Piatra Neamț nu am putut să mă uit pentru că mă vedeam cum mă uitam în sus, mama știa că am ajuns și nu avea cum să mă vadă. Trăiesc chestia asta pentru că ultimele cuvinte ale mamei au fost: ‘Vino să mă iei acasă și iartă-mă puiul mamei.'”, a mai zis Liliana Mocanu pentru Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI