Lidl România vinde produse cu mai puțin de 1 leu. Care sunt reducerile de 40% în magazine

Lidl România vinde produse cu mai puțin de 1 leu. Care sunt reducerile de 40% în magazine
Ofertele retailerului Lidl de Black Friday

De astăzi a început febra discount-urilor de Black Friday. Cum era de așteptat, și retailerii cu amănuntul anunță oferte și reduceri. Gigantul Lidl anunță  reduceri de până la 40% la o gamă variată de produse, dar și oferte noi. Deci a început Black Friday și la Lidl.

Ofertele retailerului Lidl de Black Friday

Ziua de astăzi este considerată una din cele mai importante zile pentru toți comercianții din piață. Fie că vorbim de IT&C sau de comerțul cu amănuntul, toți speră la încasări mari.

Lidl și-a anunțat ofertele acestei zile de Black Friday la o gamă extrem de variată de produse. În unele cazuri reducerile ajung și la 40%, asta însemnând că există produse care pot fi achiziționate cu doar un singur leu.

Ofertele companiei sunt, începând de astăzi și până pe 14 noiembrie, cele mai reduse. În rafturile magazinelor Lidl din toată țara veți găsi reduceri la produse lactate, la cele din carne, legume și fructe, și chiar la băuturile alcoolice.

Dacă ne uităm la oferta pentru produsele din carne, vom descoperi că, de exemplu, cotletul de porc haiducesc este la 1,99 de lei pentru 100 grame, Rump Steak de vită US Black Angus va puta fi cumpărat la numai 23,99 de lei pentru 300 grame și carnea tocată din piept de pui va fi în rafturi la prețul de 1,79 de lei pentru 100 grame.

Oferta imbatabilă la semipreparatele oferite de LIdl

Dacă nu aveți chef de produse din carne, Lidl a adus în rafturi și produse de tip semipreparate, toate la prețuri de Black Friday.

Așa se face că până duminică Lidl oferă spre cumpărare semipreparate, precum musacaua cu carne de pui sau de vită și porc la un prețtl de 11,49 lei pentru 1 kilogram. Asta înseamnă o reducere de preț redus de 23%, prețul inițial fiind de 14,99 lei.

Un alt semipreparat din oferta zilei la Lidl este pizza cu blat pufos la numai 7,99 de lei pentru 410 grame. În acest caz reducerea este de 27%, oferta fiind valabilă până la sfârșitul săptămânii.

Lactatele în oferta de astăzi cu 20% mai mici

Lidl anunță discount-uri importante și la gama de produse din lactate, în unele cazuri procentul de discount fiind de 20%. Până pe 14 noiembrie veți găsi, de exemplu, iaurt gras cu fructe la prețul de 1,49 de lei pentru 150 grame, discount-ul fiind de 31% reducere, în cazul acestui produs.

Un alt produs din gama lactate, cu 20% reducere, este iaurtul bio cu cereale, la doar 3,79 lei. Lidl spune că produsul se află în stoc limitat, așa că ar fi bine să vă grăbiți dacă vreți să-l aveți în casă. Sticlele de Sana le veți putea achiziționa la numai 3,59 de lei pentru sticla de un litru, reducerea fiind tot de 20%.

Lidl oferă dulciuri pentru copii cu reduceri de până la 30%

Când vine vorba de dulciuri, copii sunt cei mai pretențioși, iar Lidl a încercat să satisfacă și această cerere. Astfel că propun în aceste zile produse din gama dulciuri cu reduceri între 20 și 30% la o gamă variată de produse.

De exemplu, cu doar 0,99 lei găsiți în rafturi celebrii melci cu stafide, cu o reducere de 23%.

Celebra ciocolată albă o veți putea cumpăra cu 1,89 lei, aici reducerea fiind de 20%. Dacă micuții vor biscuiți sandwich integrali, îi veți găsi la reducere, cu 21%, prețul fiind de numai 4,29 lei, iar un pahar de budincă cu frișcă va costa doar 4,79 lei, cu o reducere de 30%.

În weekend ai reduceri masive de până la 40%

Și ca să acopere toate gusturile, pretențiile și nevoile clienților fideli, Lidl propune pentru acest weekend reduceri de până la 40% pentru produsele din carne, cafea, semipreparate și chiar la produsele de uz casnic, după cum urmează:

  • pulpele de pui afumate –  5,99 lei (600 grame),
  • cafeaua solubilă – a 7,79 lei.
  • pastrama de oaie – la 10,99 lei.
  • detergent lichid – 9,99 lei (3,5 litri).

Oferta se întinde pe tot weekendul, începnd de ieri și până pe 14 noiembrie. Pentru alte detalii puteți consulta noile cataloage Lidl cu oferte de weekend.