Lidl România, veste mare pentru toți clienții. Ce se întâmplă în 2021 cu magazinele

Lidl România vine cu o veste uriașă pentru clienții săi

Lidl Românie aduce o surpriză uriașă pentru cei care aleg să se aprovizioneze de la aceștia. Ce urmează să întâmple din anul 2021 cu magazinele menționate? Ce trebuie să știe românii?

Lidl România vine cu o veste mare pentru clieții săi

Gigantul Lidl pregătește o mutare imensă pentru anul care a venit deja. Hipermarket-ul care e pe placul multor români își continuă expansiunea, iar după ce în anul precedent a inaugurat 33 de magazine acum va mai deschide încă 20.

Amintim că Lidl e cel mai important lanț de magazine, după Kaufland și Carrefour. Discounterul geman ocupă locul 3 în topul vânzărilor și a cumpărat jumătate din Autogara Internațională Rahova de la grupul Atlassib, deținut de către omul de afaceri sibian Ilie Carabulea.

Coform profit.ro, primul din magazine urmează să fie înălțat pe un teren de aproximativ 7.000 de metri pătrați. Lotul reprezintă jumătate din fosta Autogară, mutată la 800 de metri distanță, în incinta vânzătorului de remorci Relian.

„Lidl continuă investițiile în România”

Cel de-al doilea magazin Lidl din Sectorul 5 urmează să fie ridicat în locul Autogas Group, cel mai mare service specializat în montajul instalațiilor auto din sud-estul Europei.

„Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului său magazin din orașul Băicoi, județul Prahova, pe data de 28 ianuarie. Acesta este situat pe Strada Republicii, Nr. 243 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice”, a precizat Lidl, într-un comunicat de presă.

„Nu ne-am mutat, încă. Planurile presupun mutarea spre sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor. Terenul nu se vinde, ci se face un contract de superficie. Practic, se face un parteneriat între Autogas și Lidl, iar ei plătesc lunar echivalentul unei chirii“, a declarat, pentru Profit.ro, un reprezentant al AGR Autogas Group, care deține o unitate de producție de kituri GPL în Veliko Târnovo.

– are peste 9.000 de angajaţi, în toate cele 289 de magazine şi cinci centre logistice

„În România, reţeaua Lidl are peste 9.000 de angajaţi, în toate cele 289 de magazine şi cinci centre logistice, iar acest număr este în continuă creştere. Odată cu inaugurările magazinelor Lidl din toată ţara, contribuim constant şi la creşterea economică a comunităţii locale prin crearea de noi locuri de muncă. Astfel, urmărind pla­nurile noastre de dezvoltare, ne-am propus ca în 2021 să menţinem ritmul angajărilor şi estimăm că ne vom mări echipa cu aproximativ 1.500-2.000 de colegi noi“
Anca Comăneanu, director HR Services la Lidl România (Sursa: zf.ro)

  • „Ne-am propus ca în 2021 să menţinem ritmul angajărilor şi estimăm că ne vom mări echipa cu aproximativ 1.500-2.000 de colegi noi.“
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI