05 dec. 2021 | 10:59

Lidl România oferă acest produs gratuit clienților care îndeplinesc această condiție. Felicitări!

Diverse
Lidl România oferă acest produs gratuit clienților care îndeplinesc această condiție. Felicitări!
Ce campanie a organizat Lidl Romania

Lidl România a dat o nouă lovitură care va fi, cu siguranță, pe placul românilor. Oficialii retailerului german au făcut anunțul momentului. Cei de la Lidl organizează o campanie ce implincă protejarea mediului înconjurător. Care sunt detaliile proiectului și ce presupune acesta, mai exact. Româniin primesc un produs gratuit, dacă îndeplinesc o singură condiție.

Românii își pot dona bateriile vechi în magazinele Lidl România

Pentru că sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător sunt câteva dintre cuvintele-cheie în anul 2021, oficialii magazinelor Lidl România au decis să lanseze o campanie la nivel național, ce implică reciclarea bateriilor și acumulatorilor vechi.

Campania are loc pe teritoriul României și este valabilă pe tot parcursul lunii decembrie, inclusiv pe data de 31. Concret, reprezentanții supermarketelor Lidl din țară îi așteaptă pe toți românii să-și aducă bateriile vechi de acasă și să le depună în magazinele din cartier.

Asta nu este tot! Clienții celebrului retailer german ce vor participa la campanie sus menționată vor avea parte de o mare surpriză și vor primi gratuit 7 baterii noi de la brandul Aerocell, perfecte pentru a le înlocui pe cele vechi.

„La campanie pot participa toate persoanele fizice, indiferent de vârstă, care aduc baterii și acumulatori portabili uzați în cuantumul stabilit. În cadrul Campaniei „Reciclează înțelept! Fiecare baterie contează!”

Organizatorul, prin intermediul Partenerului, oferă la schimb o baterie nouă model AA marca AEROCELL pentru 7 baterii uzate / acumulatori uzați predate, indiferent de marcă. Persoanele fizice care aduc spre schimb in cadrul unei predări de baterii / acumulatori uzați  mai mult de 210 baterii sau acumulatori portabili uzați vor primi 30 de baterii noi”, se arată în comunicatul oficial Lidl România.

Românii cumpără decorațiuni de Crăciun de la Lidl

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai aglomerată din an, motiv pentru care românii se duc pregătiți la cumpărături, pentru a pune la punct ultimele detalii privind decorarea locuinței. Cei care și-au cumpărat deja brad de Crăciun s-au apucat de ornat frumoasele crenguțe.

Pe lângă globuri, beteală și alte accesorii sclipitoare, Lidl România pune la bătaie tot felul de instalații luminoase, pentru ca pomul împodobit să capete încă un strop de strălucire. Instalațiile preferate de români costă 119 lei și conțin cu 1000 de LED-uri economice și durabile, cu lumină albă caldă.

Are 8 efecte luminoase: 4 efecte de lumină intermitentă, 2 efecte de variere a intensității, 1 efect de mixare și 1 lumină constantă. Instalația are și temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică, cu protecție împotriva stropilor de apă (IP44). Pentru interior și exterior, sunt variante disponibile: instalație cu o lungime totală de 16 m, din care 10 m cablul de alimentare, instalație cu o lungime totală 35 m, din care 5 m cablul de alimentare.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro