Lidl România, de neoprit în plină criză economică. Surpriză mare pentru acești români

Lidl România, de neoprit în plină criză economică. Surpriză mare pentru acești români
Lidl România, surpriză pentru unii clienți în plină criză economică

Lidl România a venit cu o surpriză uriașă pentru unii dintre români. Ce s-a întâmplat cu celebrul lanț de magazine chiar și în plină criză economică? Iată detalii despre noile schimbări!

Lidl România se bucură de un succes răsunător și în plină criză economică

Lidl România se bucură de succes chiar și în plină criză economică, așa că șefii lanțului celebru de magazine continuă să facă pași înainte spre succes. Mai exact, urmează să fie deschide alte două noi magazine: unul în Timișoara și altul în Iași.

Ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Magazinul din Timișoara se află pe Calea Torontalului, iar cel din Iași se situează pe Șoseaua Moara de Foc. Fiecare dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați.

Concret, sediul din Timișoara are peste 140 de locuri de parcare, iar cel din Iași are peste 130 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între orele 07:30 și 21:00, iar duminică va fi un program scurtat – între 08:00 și 20:00.

Noile magazine Lidl are și soluții și tehnologii care asigură standarde de eficiență energetică: sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Mână de la mână pentru o Românie mai bună – implicarea Lidl #ambulantapentruviata

Lidl România s-a mai implicat de-a lungul timpului în inițiative caritabile. Recent, Lidl și BCR au ajutat la strângerea de fonduri pentru ambulanțe pentru Spitalul de Copii din Capitală. Salvați Copiii România a reușit să se mobilizeze cu ajutorul unor persoane cunoscute din online, mai cu seamă a Alinei Greavu, cunoscută sub numele de Aluziva, fostă prezentatoare la Digi 24 Constanța.

„Cauza copiilor care au nevoie de tratament medical a trezit atâta solidaritate încât pentru noi a fost realmente un miracol. Donațiile financiare au fost dublate de solidaritatea românilor și pentru asta suntem recunoscători”, a afirmat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Context: „Spitalul „Grigore Alexandrescu” dispune de 10 secții clinice și numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoțitoare și 17 ambulatorii de specialitate. Anual sunt realizate peste 200.000 de consultații și sunt internați peste 30.000 de copii cu vârste între o zi și 18 ani, dintre care peste 60% constituie urgențe medico-chirurgicale. Media zilnică a pacienților care se prezintă la spital pentru numeroase probleme este de 600 de copii, variind de la malformații congenitale până la traumatisme”, arată csmedia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI