Lidl România dă gratis clienților din toată România. Trebuie să ajungi în magazin pentru a afla oferta

de: Ana Chivu
21 08. 2022

Lidl România vine cu o surpriză pentru români! Celebrul retailer își răsplătește clienții fideli cu ceva gratis. Trebuie să ajungi la unul din sediile din toată țara pentru a te bucura de cadoul pe care îl ai de acum pus la dispoziție. Acesta este de mare ajutor în perioada scumpirilor, mai cu seamă pentru cei care abia mai țin pasul cu cheltuielile zilnice. Unii români au renunțat treptat la anumite produse pentru a se încadra într-o listă mai săracă de cumpărături. Nu trebuie să mai faci asta!

Surpriza Lidl România: ce a pregătit magazinul pentru clienți?

Lidl România este unul din magazinele preferate de români. Perioada scumpirilor i-a făcut pe mulți să taie drastic produsele care se aflau normal pe lista lor de cumpărături. Lidl a venit în tot timpul acesta cu diferite reduceri și promoții.

Iată că retailer-ul sare și acum în ajutorul clienților și oferă tuturor promoții aparte, gratuități și prețuri scăzute la anumite achiziții. Mai exact, poți să găsești pe rafturile magazinelor porumb dulce fiert cu 21% mai ieftin, mici de porc la un preț cu 25% mai scăzut sau înghețată la cornet cu 20% mai ieftină.

Dacă vrei să cumperi chifle țărănești, ai parte de una în plus, lucru care se întâmplă și cu perlele de brânză cu smântână. Dacă obișnuiești să mănânci perle de brânză la micul dejun sau la o gustare de prânz, la Lidl cumperi o cutie și primești două.

Salamul ardelenesc se găsește cu doar 5 lei pe rafturile magazinelor, iar celebrul unt aromatizat poate fi cumpărat în această perioadă cu 30% mai ieftin decât înainte. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și o reducere pentru un dulce special. Ciocolata crocantă cu cereale în interior este acum cu 28% mai ieftină.

Sfaturi pentru clienți

Pe pagina oficială a magazinului găsești și câteva sfaturi de nutriție oferite de specialiștii din domeniu. Lidl sprijină o alimentație echilibrată cu nevoi care variază în funcție de preferințe, vârstă, fizic și activitățile care sunt desfășurate într-o zi de fiecare om.

,,O alimentație sănătoasă contribuie la starea de bine a fiecăruia dintre noi. Chiar dacă fiecare organism are nevoi alimentare diferite, ce variază în funcție de preferințe, de vârstă, de fizic și de activitățile pe care le desfășurăm în mod obișnuit, cu siguranță există puncte comune.

Fructele și legumele sunt încadrate printre cele mai importante categorii din cadrul piramidei alimentare, așa că le vom acorda o atenție deosebită”, arată mesajul postat de Lidl la categoria Sănătate și nutriție.