LIDL România a scos porci la vânzare pentru Crăciun. Cât costă un kilogram, dar și un brad natural

LIDL România a scos porci la vânzare pentru Crăciun. Cât costă un kilogram, dar și un brad natural
Lidl România și-a pregătit magazinele pentru Crăciun

De astăzi, românii mai au de așteptat exact o lună până la Crăciun. Cu toate astea, retailerii s-au pregătit deja. Au adus în rafturi produse specifice Sărbătorilor de iarnă. Toate se regăsesc deja la vânzare pe rafturile retailerului Lidl România, de exemplu. Prețurile sunt pe măsură, în unele cazuri existând și oferte limitate.

Lidl România și-a pregătit magazinele pentru Crăciun

Lidl a început de astăzi mult așteptata campanie de Crăciun 2021, oferind clienților o gamă largă de produse specifice. Conform oficialilor, în curând vor începe și campaniile de promovare a produselor pentru Crăciun pe micile ecrane, prin anunțurile promoționale, sau spoturi publicitare.

Pentru un prânz tradițional de Crăciun cu toate garniturile, Lidl România a adus în rafturi delicioasa gamă de alimente festive de Crăciun. Practica nu este una neobișnuită, având în vedere că, de exemplu, în Marea Britanie Lidl a demarat deja campaniile publicitare pentru Sărbătorile de iarnă.

Brazi naturali la 99,99 lei

Așa că, dacă nu vreți să prindeți aglomerațiile din imediata perioadă a Crăciunului, acum este cel mai bun moment să cumpărați produsele specifice oferite de Lidl România în aceste zile.

Dacă vreți să aveți din timp un brad în casă, Lidl vă pune la dispoziție brazi naturali, marca Nordmann. Aceștia au dimensiunea de 200-225 cm, iar oferta de preț este de 99,99 lei.

Brazi artificiali la Lidl România, la 299 lei

În cazul în care nu aveți spațiul necesar pentru un brad natural, Lidl România vine cu o ofertă de brazi artificiali, pe care-i veți găsi la un preț de 299 de lei. În preț aveți și suportul metalic și garanția de trei ani. Brazii artificiali puși la vânzare măsoară 210 cm înălțime.

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru cei mici

În oferta zilei, la Lidl România, veți găsi în aceste zile cele mai frumoase cadouri pentru cei mici. În catalogul de oferte veți găsi jucării din lemn, jocuri de construit, jucării educative și multe alte surprize.

Toate sunt regăsite în „tolba lui Moș Crăciun”, la Lidl România. Prețurile variază de la 18 la 100 de lei, în funcție de produsul pe care il veți alege. Mai multe detalii găsiți pe pagina campaniei de oferte pentru Crăciun a retailerului.

Retailerul scoate la vânzare și clasicul porc de Crăciun

În afară de brazi, dulciuri și chiar jucării pentru cei mici, Lidl România a venit și în întâmpinarea celor care vor neapărat să aibă pe masă, în seara de Crăciun, clasicul porc. Așa se face că, în aceste zile, veți găsi la ofertă jumătate de porc. Prețul pe kilogram este de 9,99 lei, cu alte cuvinte 10 lei kilogramul de carne de porc.

Dacă vreți să luați jumătate de carcasă de porc, având aproximativ 40-50 de kilograme, veți scoate din buzunar 499,90 de lei. Oferta este valabilă în următoarea perioadă, bineînțeles, în limita stocului disponibil în magazinele Lidl România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI