Lidl Bucov, luat cu asalt de clienți. Ce electrocasnice ieftine a scos la ofertă

Lidl Bucov, luat cu asalt de clienți. Ce electrocasnice ieftine a scos la ofertă
De ce s-au imbulzit oamenii la magazinul Lidl din Bucov

Lidl România se află printre primele opțiuni ale românilor atunci când vor să achiziționeze produse alimentare sau casnice. Ofertele puse la dispoziție de celebrul retailer german sunt adorate de clienți. Supermarketul lansează periodic promoții nemaipomenite, spre bucuria cumpărătorilor fideli. Situate în fiecare cartier, cât mai aproape de casă, nu este de mirare de ce au vânzare mereu. Pentru mulți, deschiderea unui nou magazin Lidl este prilej de bucurie. Ce s-a întâmplat în Prahova.

Cozi uriașe la magazinul Lidl din Bucov

Celebrul Lidl a deschis, joi, 23 iunie, un nou magazin în județul Prahova, mai exact în comuna Bucov. Încă de la primele ore ale dimineții, clienții atrași de promoții au format cozi la intrarea în supermarket. Oamenii au așteptat la rând să facă unele cumpărături, mai ales că au fost oferte. Potrivit Antena 3, sute de prahoveni au venit cu noaptea în cap să prindă ofertele unui nou magazin Lidl deschis la Bucov. Nici nu s-au deschis bine ușile de la intrare, că lumea s-a grăbit să ajungă la marfa expusă. Cele mai vânate produse au fost aspiratorul robot sau mopul cu aburi, aflate la reducere. Cu această ocazie, clienții au plecat acasă cu plasele pline, încântați de prețurile reduse.

Oferte imbatabile la raft pentru români

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania. Retailerul deține peste 10.000 de supermarketuri la nivel internațional. Acestea se află în țări precum Franța, Austria, Belgia, dar și în alte state din Europa de Vest, Centrală, de Nord și Europa de Est.

Lidl România are vești bune pentru clienții săi. Românii care se gândesc să ajungă la magazin vor avea parte de o surpriză mare. Mai exact, retailerul pune la dispoziție tuturor promoții la ustensilele pentru grădină. Având în vedere că majoritatea bărbaților adoră să se retragă la țară sau să aibă grijă de propria curte, ofertele de la Lidl sunt binevenite.

Ce promoții sunt la Lidl România

Lidl vinde instrumente Parkside, cum ar fi o foarfecă electrică pe bază de acumulator, pentru întreținerea gazonului sau arbuștilor. Unealta este perfectă și pentru tunderea gardului viu. Costă 99.99 de lei și poți tăia cu ea și crengi de 8 mm. De asemenea, este expusă o motocoasă 3 în 1 pe benzină de la Parkside, cu motor în doi timpi și motor de 42,7 cc (putere 1,8 cp). Dacă vrei să faci curățenie în grădină sau curte, mergi repede la magazin pentru a cumpăra aceste produse.