Lidia Buble și Ensar Duman s-au despărțit? Detaliul șocant observat de fanii ei

de: Alexandra Chivu
09 02. 2021

Luna decembrie a anului trecut avea să-i aducă împreună în vacanță pe Lidia Buble și milionarul Ensar Duman. Cei doi au petrecut câteva zile de poveste în Zanzibar. Escapada a creat vâlvă, relația dintre aceștia fiind apoi pusă sub lupa publicului, pentru a se ajunge la un verdict în ceea ce-i privește, însă niciunul nu a clarificat tipul de relație pe care îl poartă. Astfel, zvonurile cum că ar forma un cuplu au luat avans în mintea fanilor vedetei. Peste toate, s-a adăugat și gestul de acum, care demonstrează că, dacă a fost sau nu ceva, acum fără dubii nu mai e. Lidia și Ensar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Relația dintre Lidia și Ensar Duman există doar în viața reală? Aceștia s-au ”despărțit” în mediul online

Lidia Buble a fost cuplată cu mai mulți bărbați din showbizul românesc după despărțirea de Răzvan Simion, prezentator ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Primul a fost maseurul său, acesta fiind surprins într-un cadru filmat de artistă într-o ședință de masaj, apoi Costi Ioniță, lângă care a fost fotografiată în mai multe rânduri luând masa, Ensar Duman și, în cele din urmă, Cornel Ilie.

Și dacă în ceea ce privește majoritatea bărbaților s-a înțeles că au fost doar speculații în vânt, intriga legată de Ensar Duman a rămas. A fost dezirabil îndeosebi pentru că este un afacerist prosper, dar și pentru că are mulți ani peste Lidia. Bârfa s-a accentuat după ce aceștia au plecat într-o vacanță în Zanzibar în iarna anului trecut. Comentariile, însă, se opresc aici, căci recent s-a putut observa că artista și presupusul partener nu se mai urmăresc pe rețelele sociale.

Vedeta, scoasă din minți pe străzile din București

Deși suntem obișnuiți să o vedem doar în ipostaze favorabile și mai ales cu zâmbetul pe buze, Lidia Buble a fost surprinsă în octombrie 2020 de fotoreporteri diferit. Îmbrăcată cu haine largi, ochelari de soare și o pălărie pe cap, cântăreața a ieșit la cumpărături pentru a se relaxa.

Însă, ceva neprevăzut i-a stricat starea. Artista a răbufnit, dar nu în magazin, ci în trafic. Vizibil grăbită, ea a urcat la volan și ceva pare că a scos-o din minți fiindcă după nu mult timp a avut o ieșire nervoasă cu o biciclistă neatentă care i-a tăiat calea. Cântăreața a fost atentă, dar nu a putut sta calmă, astfel că a început o dispută în trafic.