Lidia Buble rupe tăcerea despre relația cu Cornel Ilie: ”Știm totul unul despre celălalt”

Lidia Buble rupe tăcerea despre relația cu Cornel Ilie: ”Știm totul unul despre celălalt”
Lidia Buble rupe tăcerea despre relația cu Cornel Ilie: ”Știm totul unul despre celălalt”

După ce s-a zvonit că au o poveste de iubire, de când au lansat o piesă împreună, iată că acum Lidia Buble și Crnel Ilie au avut o primă reacție despre ceea ce este între ei.

Lidia Buble rupe tăcerea despre relația cu Cornel Ilie

De când au lansat o piesă împreună, în videoclipul căreia ei doi sunt și actorii principali, Lidia Buble și Cornel Ilie au ajuns să fie în prim-plan.

Deoarece sunt doi oameni liberi și disponibili, dar și pentru că piesa a apărut imediat după ce s-au despărțit de partenerii lor, oamenii au intrat la bănuieli. Așadar, în urma lansării piesei, mulți internauți i-au criticat, afirmând că sunt împreună, dar se ascund. Dar acum adevărul a ieșit la iveală.

Invitați într-o emisiune tv, cei doi au deslușit, în sfârșit, misterul dintre viețile lor personale și piesa recent lansată.

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a declarat Cornel Ilie în cadrul unei emisiuni TV.
Dar dacă artistul a negat afirmațiile care circulă pe internet, a venit și rândul fostei lui Răzvan Simion să-și spună părerea.

”Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a declarat și Lidia Buble în aceeași emisiune.

Colaborarea toamnei dintre trupa VUNK și Lidia Buble a fost învăluită în mister. Videoclipul piesei ”Vino, du-te” i-a făcut pe admiratorii celor doi soliști aibă bănuieli cu privire la tipul de relație dintre ei doi. Iar gesturile cântăreților făcute în văzul tuturor au făcut ca dubiul să planeze din nou în jurul lor.

Ce ar fi declarat tatăl Lidiei Buble

Însă tatăl cântăreței, pastor în Deva, ar fi sunat-o imediat pe Lidia și ar fi întrebat-o despre veridicitatea supozițiilor din presă. „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, i-ar fi spus părintele artistei. Ea și-a liniștit însă familia, asigurând-o că între ea și solistul trupei VUNK nu există mai mult decât o relație de prietenie.

În ce privește ceea ce i-a unit, și anume, piesa, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au declarat, într-un interviu pentru Observator, copleșiți de rezultatele acesteia.

„Îmi pare că abia a început. Ne așteptăm să fie cu atât mai mult, odată ce a apărut și videoclipul, iar impactul vizual este puternic. Eu am făcut scenariul, pentru că-mi place să spun povești. Am vrut ca și povestea vizuală să fie puternică, la fel ca versurile”, a spus Cornel Ilie.

„În momentul în care Cornel mi-a trimis piesa, nici nu am ajuns să ascult refrenul, că am zis că m-am îndrăgostit de piesă. Eu mereu spun că nu lansez piesă fără să mă regăsesc, iar în aceasta cu siguranță m-am regăsit”, a precizat Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI