Cine a ajutat-o pe Lidia Buble să-și revină după despărțirea de Răzvan Simion

Cine a ajutat-o pe Lidia Buble să-și revină după despărțirea de Răzvan Simion
Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Răzvan Simion. Nici Lidia Buble nu îi știe acest vis

Separarea lui Răzvan Simion de Lidia Buble a șocat pe toată lumea. Deși zvonurile circulau printre apropiați cu mai bine de o lună înainte ca finalul să fie expus, anunțul oficial a fost făcut chiar de prezentatorul de la Antena 1, în luna iulie, prin intermediul unui mesaj emoționant, postat pe conturile de socializare. „Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine”, a început înștiințarea, care s-a încheiat cu „îi redau libertatea”, stare pe care artista a atins-o cu ajutorul părinților.

Lidia Buble a primit sprijin moral pentru a-și reveni după despărțirea de Răzvan Simion

După ce vestea a devenit știre, Lidia Buble nu a putut să nu reacționeze și a răspuns întrebărilor pe care fanii le-au avut, curioși să afle motivul pentru care ea și Răzvan au luat-o pe drumuri diferite: „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă dau apă la moară!”.

Dar astfel răspundea imediat după separare, când tensiunea încă plutea în aer. Astăzi, la aproape două luni de la despărțire, cântăreața a oferit un interviu celor de la VIVA!, cărora le-a povestit, cu mai îngăduință, despre viața sentimentală și carieră.

„Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…).

Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a declarat Lidia.

„Familia mea știe totul despre mine”

Întrebată dacă părinții ei joacă rolul unui psiholog atunci când are o perioadă dificilă, artista a răspuns: „Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare (n.r.: a zâmbit)”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI