Lidia Buble, mesaj uluitor după despărțirea de Răzvan Simion. ”Te iubesc, deși pe mine m-ai bătut cel mai mult!”

Lidia Buble, mesaj uluitor după despărțirea de Răzvan Simion. ”Te iubesc, deși pe mine m-ai bătut cel mai mult!”
Lidia Buble, mesaj uluitor după despărțirea de Răzvan Simion

După aproape jumătate de an de speculații și declarații incerte, în care nici Lidia Buble, nici Răzvan Simion nu au confirmat separarea, matinalul a decis să spună public adevărul. A urmat ziua de naștere a artistei și, deși într-un alt context față de cum s-a obișnuit cel puțin în ultimii 5 ani, vedeta a radiat. Momentele de bucurie nu s-au încheiat aici, căci a urmat aniversarea mamei ei, cât și a surorii ei, plecată din țară de mulți ani, prilej cu care a rememorat întâmplări din copilărie: „Te iubesc, deși pe mine m-ai bătut cel mai mult!”.

Lidia Buble, șir de evenimente festive după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia face parte dintr-o familie mare care numără 10 frați și peste 350 de verișori. După aniversarea sa din urmă cu două zile, Lidia și-a serbat și mama, dar și pe una dintre surorile sale. Dacă părintelui ei i-a transmis numai gânduri bune, surorii, pe lângă cuvintele de dragoste, a ținut să îi reamintească și momente din copilărie.

„Ești eroina noastră. Frumusețe de mami. La mulți ani”, a fost mesajul Lidiei pentru mama sa.

„Te iubesc, chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult”

După cuvintele emoționante direcționate către mama sa, cântăreața a trecut și la o amintire amuzantă. Artista nu doar că i-a urat tot binele din lume surorii sale, Dana, ci i-a reamintit și că în trecut o altoia.

”Te aștept acasă ca să te ”sufoc” cu iubire. La mulți ani, perfecțiune! La mulți ani, șefa noastră! Te iubesc de nu mai știu de capul meu, chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult”, a fost mesajul plin de iubire al Lidiei pentru sora sa, Dana.

Anul trecut, cele două aniversau pe o plajă exotică din Maldive, acum, din cauza pandemiei, familia Buble a petrecut fiecare prin ce colț al lumii l-a prins nenorocirea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI