Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bălan, din punct de vedere vestimentar. ”Sunt dărâmată!”

Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bălan, din punct de vedere vestimentar. ”Sunt dărâmată!”
Iulia Albu critică ținut Andreei Bălan la Gala Elle

Iulia Albu a postat astăzi cel mai recent episod al producției sale „La cafea cu Iulia Albu”. Episodul cu numărul 5, din cadrul vloggului ei pe care îl promovează pe YouTube vizează, ca de fiecare dată ținutele mai multor vedete din România și nu numai. De această dată, cele 23 de minute care fac parte din emisiunea online are în centru ținutele vedetelor care s-au reunit la Gala ELLE Style Awards 2019, unul din cele mai cel mai spectaculoase evenimente din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle ale anului.

Iulia Albu, despre apariția Andreei Bălan la Gala ELLE Style Awards

Iulia Albu face de opt ani „legea” în industria de modă din România, după transmite chiar ea în materialele în care se filmează criticând vedetele autohtone.

Printre invitații Galei ELLE Style Awards 2019, care a avut loc la Palatul Parlamentului s-a numărat și Andreea Bălan, care a venit însoțită de soțul ei, George Burcea. Cei doi au atras atenția tuturor, mai ales că pentru această seară, vedeta a ales să îmbrace rochia de mireasă.

„Am ratat și prima nuntă a Andreei Bălan și, apparent, am ratat-o și pe a doua. Nu-mi vine să cred, sunt profund dărâmată, dar trecând peste această situație, ținuta Andreei Bălan a fost foarte aproape de a fi una reușită. A fost foarte aproape, dar a eșuat, din păcate.

Nu este o problemă să porți o rochie de mireasă cu o jachetă din piele, dar este o problem ca acea fustă să arate impecabil, în sensul în care să fie complet finisată.

Andreea Bălan nu scapă de criticile Iuliei Albu.
Andreea Bălan nu scapă de criticile Iuliei Albu.

Ea (n.red rochia) nu arată bine, nu are nimic punk. Ea ar fi trebuit să fie târâtă prin noroi, ruptă, vopsită, pus amprente, orice voiați, semen, mesaje punk, absolut orice, dar mai puțin cum arată. Și, bocancul acesta purtat fără o șosetă la o femeie nu este draguț, Andreea”, i-a mai transmis Iulia Albu vedetei.

Iulia Albu apreciază totuși, într-un sens ironic, că Andreea Bălan poartă la gât ceva ce, spune stilista, ar putea să semene cu…orice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI