Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu artista

Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu artista
Ce a pățit Lidia Buble la Asia Express. Vedeta nu și-a putut ascunde lacrimile

Lidia Buble a trecut prin momente de cumpănă la Asia Express! Cunoscuta cântăreață a acceptat provocarea și a plecat alături de sora ei, Estera, pe Drumul Împăraților, dar un anumit moment a făcut-o să nu mai poată să își ascundă lacrimile.

Lidia Buble a izbucnit în plâns. Ce a pățit cântăreața la Asia Express

Lidia Buble a izbucnit în plâns în cea de-a patra ediție de la Drumul Împăraților. Artista s-a emoționat foarte tare și nu a mai putut să ascundă ce trăia. Asia Express vine cu multe momente grele, dar și cu unele extrem de frumoase pentru concurenții extrem de iubiți de către telespectatori!

În fiecare zi petrecută la Asia Express, vedetele sunt nevoite să facă autostopul pentru a se putea deplasa dintr-un punct în altul. Această activitate le dă mari bătăi de cap concurenților, dar ei uită de provocări în momentul în care întâlnesc mulți oameni noi și pot să aibă conversații interesante.

Lidia Buble: ‘M-am atașat de el’

Acest lucru s-a întâmplat și pentru Lidia Buble și sora ei, Estera. Cele două au găsit o persoană care și-a dorit să le ducă la destinație, dar nu se așteptau ca șoferul să se poarte așa de frumos cu ele. Tânărul a vrut să meargă cu vedetele și la un restaurant, așa că artista s-a simțit extrem de răsfățată.

„Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț. Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată.

M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de-o viață.”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, extrem de emoționată la Asia Express

Artistei i-a părut rău că nu o să îl mai vadă pe tânăr vreodată, mai ales pentru că s-a atașat de el datorită discuțiilor purtate. Vedeta nu și-a mai putut ascunde lacrimile și a izbucnit în plâns, demonstrând că la Asia Express pot să fie create legături reale cu oameni necunoscuți.

„Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț.”, a zis cunoscuta cântăreață Lidia Buble.

Show-ul Asia Express aduce foarte multe emoții pentru telespectatori! Concurenții se luptă pentru marele premiu, în timp ce trec peste anumite provocări extrem de grele. Totuși, aceștia au parte și de experiențe de neuitat în momentul în care cunosc oameni ce își doresc să îi ajute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI