Lidia Buble a izbucnit în plâns. Momentul emoționant prin care a trecut artista

Lidia Buble a izbucnit în plâns. Momentul emoționant prin care a trecut artista
Lidia Buble, în lacrimi

Lidia Buble a fost în lacrimi pe rețelele de socializare, iar aceasta le-a transmis un mesaj urmăritorilor ei. Aparent, motivul lacrimilor sale are legătură cu viitorul ei album. Iar piesele pe care artista o să le lanseze au o mare încărcătură emoțională pentru artistă, fapt pentru care cu greu și-a putut ține în frâu emoțiile.

Lidia Buble a izbucnit în plâns

„Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică”, a afirmat Lida Buble, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Au trecut mai bine de opt luni de la despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion, însă celebrul prezentator de la Antena 1 și-a refăcut viața cu o brunetă pe nume Daliana Răducan. Artista a vorbit pentru prima dată despre acest subiect la o emisiune televizată, dezvăluind că nu este geloasă pe noua lui iubită.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”, a delarat Lidia Buble.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion

Despre noua iubită a lui Răzvan Simion, pe nume Daliana Răducan, se știe că nu este străină nici ea de televiziune, cu toate că meseria sa este de arhitect. Astfel, aceasta a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, fiind arhitect de design interior. În plus, Daliana are și un site în care își promovează munca.

Mai mult decât atât, situația dintre prezentator și noua iubită au evoluat destul de rapid și potrivit surselor Playtech.ro, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat deja împreună de aproape o lună, chiar în casa pe care matinalul a făcut-o împreună cu Lidia Buble.

Doar că în cei cinci ani de relație a lui Răzvan Simion cu Lidia Buble, aceasta și-a pus, cum era și normal, amprenta asupra locuinței și a mobilat după bunul ei plac imobilul în cel mai mic detaliu. Însă Daliana Răducan este cea care acum se răsfață în așternuturile Lidiei Buble.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt un cuplu de aproximativ nouă luni. Cei doi au fost prinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de artista Lidia Buble, doar că la acel moment prezentatorul TV a negat că ar trăi o nouă poveste dragoste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI