Lidia Buble a început să plângă în fața tuturor. Ce s-a întâmplat după câteva minute a dezgustat-o

Lidia Buble a început să plângă în fața tuturor. Ce s-a întâmplat după câteva minute a dezgustat-o
Lidia Buble a început să plângă pe Instagram

În casa Lidiei Buble este petrecere continuă de ceva vreme, căci cu atâția membri nici nu avea cum altfel. Majoritatea dintre ei sunt născuți în aceeași perioadă, așa că vedeta o ține dintr-o fericire în alta. De pildă, sărbătoriții zilei de ieri au fost doi dintre băieții casei, Beniamin și Elias, cărora cântăreața le-a transmis și pe Instagram o urare emoționantă, printre lacrimi, după ce unul dintre frați i-a făcut o declarație de dragoste. Șirul evenimentelor pozitive s-a încheiat spre seară, după ce mașina sa a fost zgâriată cu cheia. Reacția artistei.

Lidia Buble, de la extaz la agonie. A trecut de la plâns de bucurie la furie în câteva ore, din cauza unui eveniment neprevăzut

„Știți că v-am spus în filmările anterioare că efectiv în fiecare zi avem sărbătoriți în familie, iar astăzi am alți doi sărbătoriți, nu doar unul. Este vorba despre doi frați mai mari de ai mei; unul mai mare, Beniamin și cel mai mic decât mine, Elisei, cărora vreau să le spun și aici, pe Instagram, un sincer și un călduros ”La mulți ani”. Băieți, să fiți sănătoși și binecuvântați de Dumnezeu cu tot ceea ce aveți voi nevoie.

Să vă fie viața numai un zâmbet și să întâlniți numai oameni frumoși, așa ca voi, cât v-o ține Dumnezeu pe acest pământ. Ideea era alta. Am să vă las aici, imediat, deci îmi vine să plâng…E cea mai frumoasă declarație de dragoste frățească. Beni ești senzațional, deci ești…n-am cuvinte.

Ceva mai frumos de atât, Eli…un cadou mai frumos de atât nu aveai cum să primești astăzi. Vă iubesc pe amândoi. Și, da, chiar pot să mă laud că m-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai frumoasă familie. Nu vreți să știți ce dragoste și ce bucurie e în momentul în care vezi așa ceva”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

„Nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta”

„Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa. Ce să zic? Mulțumesc frumos. Ești o drăguță sau un drăguț. Nu știu cum se zicea, că a dat cheia pe mașină sau oricum. Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, că se vede că a fost făcută cu o cheie. Nu înțeleg. Pe mine să știți că nu are de ce să mă supere.

Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu, nu știu, sper să te gândești la ce ai făcut și să-ți pară rău, să nu mai repeți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI