Lidia Buble a fost pipăită pe posterior de un bărbat, în văzul lumii. Cum a reacționat iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble a avut parte de momente mai puțin plăcute, când a fost pipăită în public, de un bărbat. Cântăreața participa la un eveniment monden, care a avut loc marți. La câteva clipe de când s-a afișat alături de alte vedete care au ajuns la gala Elle Style Awards 2019, artista pare să fi stârnit reale furori, printre ceilalți invitați.

Lidia Buble a fost pipăită pe posterior de un bărbat, în văzul lumii. Cum a reacționat iubita lui Răzvan Simion

Cântăreața de 26 de ani s-a fotografiat în ținuta pe care a purtat-o la respectivul eveniment monden, acolo unde tematica din acest an a fost cea de punk întunecat. În acest sens, și Lidia Buble a trecut printr-o transformare de zile mari, pentru ca la nivelul podoabei capilare a ales o coafură în stilul artistei Sia. Vedeta și-a împărțit părul între blond și brunet, iar pe sub jacheta neagră de piele pe care a purtat-o nu pare să mai fi avut nimic altceva.

Lidia Buble a fost pipăită pe posterior de un bărbat, în văzul lumii. Cum a reacționat iubita lui Răzvan Simion
Lidia Buble a fost pipăită, în văzul tuturor, de către un bărbat, la un eveniment monden

Ținuta sumară a Lidiei Buble a stârnit imagația celor din public, iar unul dintre invitații de la petrecere care s-a apropiat de solistă nu s-a putut abține și a pipăit-o. Pe aceasta nu pare să o fi deranjat nici gestul pe care bărbatul care purta o pălărie neagră și care poate fi remarcat și în imagini, l-a făcut mai întâi. Acesta a profitat de faptul că vedeta era deja într-o discuție și i-a așezat-o strategic o mână pe umă.

La câteva secunde, acesta și-a îndreptat mâna spre posteriorul iubitei lui Răzvan Simion, dar, la fel, aceasta a rămas indiferentă. Desigur, ținuta în stil punk-rock foarte îndrăzneață purtată de Lidia Buble nu ar trebui să reprezinte un motiv pentru asemenea gesturi, dar invitatul cu mult mai îndrăzneț decât ar fi fost cazul s-a lăsat purtat de val, la respectiva petrecere. Totodată, în imaginile surprinse de către un martor, se poate observa că la acest moment au asistat și prezentatorii matinalului de pe Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI