22 feb. 2023 | 09:39

Liderul galeriei Rapidului, discurs uluitor după ce Cristina Neagu a fost batjocorită. „Au fost înjurături frumoase. Ce vreți, să fim ca la biserică?” – VIDEO

Sport
Liderul galeriei Rapidului, discurs uluitor după ce Cristina Neagu a fost batjocorită. „Au fost înjurături frumoase. Ce vreți, să fim ca la biserică?” - VIDEO
Liderul galeriei Rapidului i-a transmis Cristinei Neagu că va fi înjurată și la următoarele partide

Liderul galeriei Rapidului, replică dură după ce fanilor echipei din Giulești li s-a reproșat că au înjurat-o pe Cristina Neagu, la meciul de handbal desfășurat săptămâna trecută la „Sala Polivalentă”. Liviu Ungurean a explicat în emisiunea PlaySport Live că jucătoarea de handbal va fi înjurată în continuare.

Fanii Rapidului, în război cu Cristina Neagu. Jucătoarea de handbal va fi înjurată și la următoarele partide

Meciul de handbal în care CSM București a învins Rapid în Cupa României a avut parte de momente îngrozitoare. Galeria echipei din Giulești a înjurat-o pe toată durata partidei pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal a României. Nu s-au oprit nici măcar când sportiva acorda interviuri. În loc să-și prezinte scuze, liderul galeriei formației Rapid a avut un discurs incredibil la PlaySport Live. Liviu Ungureanu a spus că a fost vorba de „înjurături frumoase”.

„Ea a deschis un război cu clubul Rapid, iar noi ne apărăm clubul. Au fost înjurături frumoase, pot să spun. Vi se pare ceva ieșit din comun să strigi: «Neagule, bulangiule!?». Noi ne încurajăm echipa, nu stăm să ascultăm ce zic alte galerii.

Mi se pare că presa încearcă să distrugă tot ce este frumos în sportul românesc – galeriile. Și ieri, în Sala Polivalentă, s-au băgat cei de la firma de pază și s-au purtat cu noi ca și cum eram ultimii huligani din Europa. Am fost dezbrăcați de hainele cu însemnele clubului”, a spus Ungurean, la PlaySport Live.

Fanii Rapidului au un război de mai multă vreme cu Cristina Neagu. „Messi al handbalului” susține echipa de fotbal FCSB și a fost văzută pe stadion la partidele acestei formații. În plus le-a transmis suporterilor care au înjurat-o că „nu au caracter”.

„Avem cântece care conțin și înjurături, iar la handbal nu le auziți de obicei. Galeria Rapidului a înjurat și familia lui Ceaușescu, ce vi se pare așa…?! Că am înjurat-o noi pe Cristina Neagu! Ce vreți acum, să fim ca la biserică?! O vom înjura în continuare! Să-și ceară scuze pentru batjocura publică adusă clubului Rapid. Noi nu avem război cu Cristina Neagu, vom înceta dacă-și cere scuze. Și bărbatul, și femeia… drepturile sunt egale. Când comentatorul striga: «Numărul 8, Cristina Neagu», noi spuneam «UE». Adică ea a marcat în Uniunea Europeană.

Eu sunt cel mai bun tată din lume pentru copiii mei, dacă mă înjură altcineva o să înjur și eu înapoi. De ce nu am înjurat-o pe Crina Pintea sau de ce nu am zis nimic de clubul CSM? Cristina Neagu a făcut referire la educația suporterilor rapidiști. Noi respectăm valorile pe care noi le considerăm valori. Să susțin un sportiv care a făcut performanță în nume propriu? Eu susțin valorile României. Noi nu avem război deschis cu omul Cristina Neagu”, a mai adăugat Ungurean la PlaySport Live.

CSM București a câștigat cu 31-24 meciul cu Rapid și s-a calificat în „sferturile de finală” ale Cupei României la handbal feminin.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Mai poți să dai petrecere acasă? Ce spune legea exact
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. Schimbare în Europa
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro