Olguța Vasilescu, ieșire nervoasă înainte de închiderea urnelor. „Dragnea a fost condamnat pentru asta!”

Olguța Vasilescu, ieșire nervoasă înainte de închiderea urnelor. „Dragnea a fost condamnat pentru asta!”
Lia Olguța Vasilescu susține că membrii USR nu respectă legea electorală

Lia Olguța Vasilescu a avut o ieșire nervoasă, cu doar câteva ore înainte de închiderea urnelor. Coordonatorul de campanie al PSD susține că membrii USR „calcă legea electorală în picioare” prin îndemnurile repetate la vot. Ea a menționat că Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare pentru că a chemat oamenii la urne.

Lia Olguța Vasilescu susține că membrii USR nu respectă legea electorală

„Observ disperarea USR-iștilor care, de vreo câteva ore, calcă legea electorală în picioare, chemând oamenii la vot pentru un candidat anume, știind că pierd turul doi. Liviu Dragnea a primit condamnare exact pentru această faptă, deși a chemat oamenii la vot în perioada campaniei, nu în ziua când legea interzice, adică în ziua votului. Tocmai au devenit penali toți liderii lor”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe contul personal de Facebook, cu doar câteva ore înainte de închiderea urnelor.


Ieșirea nervoasă a Liei Olgața Vasilescu a venit după ce liderul USR, Dan Barna, a îndemnat tinerii să meargă la vot.

„Din cum arată cifrele, din cum arată rezultatele, estimările care mi-au ajuns pe la urechi, jucăm la câteva mii de voturi. De aceea fac un apel la toţi tinerii, la toţi cei care stau acasă acum şi au votat deja să verifice, să dea telefoane, stânga, dreapta, să-şi trimită prietenii şi colegii la vot pentru că e mult mai uşor să votezi decât să pleci din ţară, e mult mai uşor să votezi decât să stai în frig la proteste în lunile de iarnă, e mult mai uşor să votezi decât să ieşi la mitinguri în loc să te bucuri de viaţă de calitate cu familia sau cu prietenii. Mergeţi la vot, verificaţi dacă prietenii vorşit damilia voastră a fost la vor şi dacă nu a făcuit-i trimiteţi să voteze”, a declarat Dan Barna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI