Lia Olgulța Vasilescu a răbufnit! Mesaj dur către adversarii politicii: “Ce să te aștepți de la o hoardă de maimuțe?”

Lia Olgulța Vasilescu a răbufnit! Mesaj dur către adversarii politicii: “Ce să te aștepți de la o hoardă de maimuțe?”
Ultimele declarații ale Liei Olguța Vascilescu

Lia Olguța Vasilescu a mai recurs la un nou atac către rivalii din tabăra liberală. Ce mai transmite acum șefa de campanie a PSD?

Lia Olguța Vasilescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite că liderii guvernului PNL au un manual de injurii la adresa celor din tabăra social-democrată, pe care o numește „hoardă de maimuțe”.

 

Olguța Vasilescu, atacuri neobosite la adresa rivalilor de partdi

 

„Ceata lui Pitigoi jigneste si injura la adversarii politici ca la balamuc. Alina Gorghiu o facea pe Viorica Dancila, ieri, la Realitatea, „individa toxica”, Rares Bogdan, ala care ne trage de maneca pe toti sa fim politicosi, dar care injura ca orice birjar care se respecta, o face azi, pe aceeasi Viorica Dancila „nenorocita”.

Vad ca au si un manual de injuraturi si de pus etichete liderilor si electoratului PSD… Ce sa te astepti de la o hoarda de maimute?”, este mesajul transmis de Lia Olguța Vasilescu pe rețeaua socială.

După un alt atac dur lansat de Lia Olguța Vasilescu la adresa președintelui Klaus Iohannis, de zilele trecute, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a intrat în vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rareș Bogdan. Lia Olguța Vasilescu în acuza pe Iohannis, de faptul că ”se vede deja şef de lagăr de concentrare”.

Postarea a tras deja zeci de comentarii, într-un timp foarte scurt. Multe dintre comentarii aparțin susținătorilor partidului Social-Democrat.

Preşedintele Consiliului Național pentru Combaterea Discrimănării (CNCD), Csaba Asztalos, a declarat că a primit mai multe plângeri referitoare la afirmaţii cu caracter xenofob, cu elemente de prejudecată şi stereotip sau incitare la ură, făcute de Lia Olguța la adresa președintelui. De asemenea, Asztalos a mai spus că este îngrijorat de retorica folosită în campania electorală și că va cerceta acest caz.

Cei din PSD încearcă să activeze frica în rândul alegătorilor şi atunci folosesc această retorică pericoloasă, îl prezintă pe preşedinte ca pe un om care va face rău oamenilor. E o neînţelegere a ceea ce înseamnă această ţară România există ca naţiune, pentru că în interiorul acestui popor minunat sunt etnici care au adus prin contribuţia lor un plus României. Olguţa Vasilescu nu înţelege sau se face că nu înţelege sau încearcă să presare frica, ura, printre votanţi pentru a-i radicaliza şi ostiliza”, declara atunci Rareș Bogdan, în replică la mesajul Liei Olguța Vasilescu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI