Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în închisoare. La nivelul penitenciarulul s-a deschis anchetă internă

Ucigașul polițistului din Timiș s-a sinucis în închisoare. La nivelul penitenciarulul s-a deschis anchetă internă

Ionel Marcel Lepa vă rămâne în istorie după ce a omorât un polițist pe raza județului Timiș. În dimineața zilei de luni, și-a pus capăt zilelor.

UPDATE – Surse judiciare susțin că bărbatul s-a spânzurat cu un cearșaf în baia celulei. La nivelul penitenciarului a fost deschisă o anchetă internă.

Ionel Marcel Lepa s-a spânzurat luni în celula sa din penitenciarul Popa Șapcă din Timșoara. O echipă SMURD s-a deplasat la fața locului, dar nu a putut decât să constate decesul, conform Digi24.

Bărbatul se afla în penitenciarul din Timișoara de joi, după ce fusese externat din spital. La începutul săptămânii trecute, ucigașul polițistului de 43 de ani cu numele Cristian Amariei a fost operat.

Printre motivele pentru care a fost arestat, se numără uciderea unui om al legii. Înaintea gestului radical de astăzi, risca să-și petreacă restul zilelor după gratii.

Joia trecută, Ionel Marcel Lepa a început programul de carantină în penitenciar. După acea perioadă de câteva săptămâni, urma să fie transferat într-un mediu de detenție cu regim de maximă siguranță.

Ionel Marcel Lepa s-a spânzurat în celula sa din penitenciarul Timișoara, după ce vineri a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru audieri. Transportul bărbatul încătușat a fost asigurat la momentul respectiv de către polițiștii de la Serviciul Acțiuni speciale al IPJ Timiș.

E important de reținut că, duminică după-amiaza, în urmă cu o săptămână, ca să scape de polițiștii care voiau să îl captureze, în baza unui mandat internațional de urmărire existent pe numele său, Ionel Marcel Lepa a tras mai multe focuri de armă către oamenii legii care l-au încolțit. Pe polițistul Cristian Amariei l-a împușcat mortal în piept și la baza gâtului, înainte ca acesta să apuce măcar să facă uz de arma din dotare. Pe colegul acestuia l-a rănit superficial la nivelul gambei. Până la evenimentele de atunci, uciderea unui polițist nu s-a mai petrecut în România ultimului deceniu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI