Leo de la Strehaia primește o nouă lovitură. Câți bani a pierdut

de: Ștefan R. Apostol
17 08. 2020

Multe afaceri mici, de familie, au avut de suferit în această perioadă, mai ales de când majoritatea afacerilor cu servicii de tip fast-food le -a fost interzis să mai vândă în spații închise, de tip restaurant. Printre cei afectați, se pare că se află și ”Prințul țiganilor”.

”Am pierdut 250 milioane de lei”

Leo de la Strehaia a devenit cunoscut în lumea bună ca unul din cei mai bogați români de etnie rromă, și asta s-a văzut, de-a lungul timpului, prin extravaganțele sale și prin cadourile oferite, extrem de scumpe, diferitelor domnișoare cu care a putut fi văzut la braț la evenimente.

Leo de la Strehaia primește o nouă lovitură. Câți bani a pierdut

Cu ceva vreme în urmă a decis că este cazul să-și deschidă o afacere de timp fast-food în Pitești. După spusele lui a investit aproape 250 de milioane vechi, în locație, bucătărie și în marfă, dar ghinionul pare-se că nu îi e străin. A avut proasta inspirație să-și lase afacerea pe mâinile Malone, un tânăr pe care Leo spune că l-a înfiat, dar care i-a păpat toți banii la păcănele.

”Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo… L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om.”, povestește Leo.

A falimentat shaormeria”

Toată pățania asta s-ar fi întâmplat, după cum povestește Leo de la Strehaia, în perioada în care acesta a fost în vacanță cu Dana Criminala. Când s-a întors acasă și s-a dus să verifice cum stau lucrurile, nu mai era niciun pic de marfă, patronul Leo de la Strehaia spunând că l-a întrebat pe Malone unde sunt banii, aacsta zicând că nu știe, astfel rămânând fără 250 de milioane.

Leo de la Strehaia primește o nouă lovitură. Câți bani a pierdut

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a declarat Leo de la Strehaia.