Anca și Leo de la Strehaia i-au pus gând rău Vulpiței de la Acces Direct. Ce plănuiesc acum

Anca și Leo de la Strehaia, surpriză neplăcută pentru Vulpița

Anca și Leo de la Strehaia au un plan pentru a o face pe Vulpița să-și revină cu picioarele pe pământ. Aceasta gustă din plin statutul de vedetă în toată regula, după ce preț de aproape 2 săptămâni nu a reușit nimeni să o detroneze pe Youtube. Ce pregătesc soții?

Anca și Leo de la Strehaia, surpriză neplăcută pentru Vulpița

Lovitură de teatru pentru cei care credeau că vor reveni în forță în trending pe YouTube! După aproape două săptămâni în care Vulpița și Rafaelo au fost pe locul #1, acum ocupat de piesa lui Ruby în colaborare cu Florin Salam și Costin Ioniță, se pare că top-ul se pregătește pentru surpriza pe care acum o coc Anca de la Strehaia și nimeni altul decât Dani Mocanu. Fosta soție a lui Leo pune la cale ceva spectaculos cu cândva regele YouTube-ului. După divorțul de Dana Criminala, bărbatul se pare că vrea să reajungă iar la inima primei sale femei pe care a iubit-o.

”Acum eu o să investesc în tine. Nu mai bag bani în alta și îți propun să faci o colaborare cu Dani Mocanu și vei scoate o melodie cu Dani Mocanu (…) Mergem și încercăm la studio. Că la studio mai fac butoanele vocea să fie frumoasă”, a fost rpopunerea de împăcare făcută de Leo către fosta parteneră. „Nici nu știu ce voce am. Mie nu îmi place vocea mea și eu nu sunt calmă de fel. Eu vorbesc tare, sunt mai agitată”, a replicat soția lui Leo.

Leo de la STrehaia vrea sî o împace pe fosta soție cu un cadou aparte - o colaborare cu Dani Mocanu
Leo de la STrehaia vrea să o împace pe fosta soție cu un cadou aparte – o colaborare cu Dani Mocanu care cel mai sigur ar detrona-o pe Vulpița

„Pe mine m-a ajutat foarte mult”

„Fără Dumnezeu și fără Maica Sfântă nu putem să facem nimic. Mă bucur că m-a ascultat copilul și s-a spovedit. Pe mine m-a ajutat foarte mult Arsenie Boca și mulțumesc lui Dumnezeu. Am hotărât cu băiatul meu să facem castingul ăsta, să vină și românce, dar și țigănci și care va fi pe placul meu, să fie vorbăreață, îndrăzneață, să facă curățenie, mâncare, mămăligă, carne cu varză… le învăț eu!”
Leo de la Strehaia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI