Leo de la Strehaia face preselecție pentru următoarea soție. Ce va primi pe lângă 100.000 de euro

Leo de la Strehaia primește o nouă lovitură. Câți bani a pierdut

Leo de la Strehaia surprinde cu o premieră în lumea rromilor! Acesta se pare că încalcă din nou datinile, așa că după divorțul de mireasa promisă în copilărie și de aleasa inimii, acesta își face casting pentru o nouă mireasă. Care sunt cerințele și ce spune familia sa despre acest eveniment?

Leo de la Strehaia, casting pentru viitoarea mireasă

Leo de la Strahaia n-a dus deloc lipsă de stres și povești nebădăioase, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. Dacă afaceristul s-a bucurat constant financiar de-a lungul vieții, se pare că femeile au decis să-i pună capac și să-l facă să treacă peste orice și oricând, chiar și peste familie. Acesta a pierdut din vedere de multe ori legile țigănești, care în familia sa sunt literă de lege, astfel că a fost la un pas să fie dezmoșteit. Cu toate astea, iubirea rudelor a arătat că orice acțiune poate trece cu vederea atunci când există sângele comun. Odată terminată povestea cu Anca, cea care i-a fost promisă încă din copilărie, Leo a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu Dana.

Leo de la Strehaia, Dana și fiica ei
Leo de la Strehaia, Dana și fiica ei

În timpul acesta, Loredana Chivu a jucat și ea un rol veritabil în piesa scrisă de afacerist, piesă în care trebuia să se simtă dorit de orice femeie. Unii bărbați sunt foarte afectați de divorț, alegând să se bucure din plin de burlăcie, dar Leo vrea cu tot dinadinsul să nu-și pereacă nicio zi fără o doamnă care să-i poarte numele lângă el. Acesta, mai decis decât niciodată, și-a pus familia la masă și s-a înregistrat în timp ce făcea anunțul cel mare – Leo își caută o viitoare mireasă! Prințul Țiganilor, așa cum mai este cunoscut, ține să demonstreze că nicio femeie nu e de neînlocuit.

«Mireasă pentru Leo»

„O să organizez o emisiune cu un casting, «Mireasă pentru Leo». Patroana organizează, mama mea. O să se filmeze la Strehaia și o să fie o super-emisiune ce se va difuza pe canalul meu de Youtube. Fata care va câștiga va primi drept premiu 100 de galbeni în valoare de 100.000 de euro și un Mercedes GLE. Fetele vor sta la Strehaia pe durata concursului. Mama a fost cu ideea emisiunii și de-abia aștept să le arăt tuturor ce o să iasă! Vor participa și românce, dar și țigănci. La final, vom vedea cine va câștiga. Divorțul Dana l-a vrut, se va termina la notar, după pandemia de coronavirus. Ne-am înțeles și ne-am despărțit frumos, nici vorbă de ceartă. Ne este mai bine așa amândurora”
Leo de la Strehaia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI