Leguma pe care nu trebuie s-o mai ții în frigider. Își pierde gustul, nu face această greșeală

Leguma pe care nu trebuie s-o mai ții în frigider. Își pierde gustul, nu face această greșeală
Ce legumă trebuie să fie păstrată la temperatura camerei

Mulți români se grăbesc să așeze legumele în frigider atunci când vin de la magazin sau de la piață. Totuși, în doar câteva zile, o legumă începe să își piardă gustul. Numeroase persoane se întreabă de ce trebuie să arunce alimentele care abia au fost cumpărate. Iată că totul s-a aflat acum!

Ce legumă nu trebuie să fie ținută în frigider. O să își piardă gustul dacă este lăsată la rece

Gospodinele abia așteaptă să pregătească diverse bucate delicioase sau să bucure familia cu salate făcute să însoțească rețetele pe bază de carne. Câteva legume și fructe pot să fie ținute în frigider, în timp ce altele își pierd complet gustul și nu mai pot să fie mâncate dacă sunt lăsate la rece.

În cazul în care ai observat că nu poți să mai mănânci castraveți după câteva zile, află că nu trebuie ca aceștia să fie puși la frigider. Numeroase gospodine fac această greșeală, apoi sunt nevoite să mai facă un drum până la piață sau la magazin pentru a cumpăra mai multe legume.

Unde trebuie să fie ținuți castraveții, de fapt

Coaja castraveților se înmoaie atunci când aceștia iau contact cu frigul. Legumele își pierd gustul dacă sunt lăsate la rece, chiar dacă mulți speră că viața lor o să fie prelungită în acest fel. Din păcate, nu este deloc adevărat. Ei trebuie să fie ținuți în alt loc pentru a-și păstra prospețimea.

Încearcă să nu mai pui castraveții în frigider, chiar dacă ei au un loc special amenajat acolo. Legumele trebuie să fie ținute la temperatura camerei pentru a rezista cât se poate de mult. O să economisești mulți bani dacă procedezi în acest mod! Este necesar să recurgi la un truc genial.

Ce trebuie să știe toate gospodinele. Ce greșeală uriașă au făcut până acum

Castraveții pot să fie puși în bucătărie dacă nu sunt începuți, într-un coș sau un vas deschis. În caz că ți-a fost mult prea poftă și nu te-ai putut abține, încearcă să acoperi partea tăiată cu o folie de plastic. Așa o să te asiguri că nu faci risipă și nu este necesar să arunci produsele cumpărate.

Află că același lucru este valabil și pentru roșii. Mulți români preferă să pună tomatele la rece, în frigider, însă fac o greșeală imensă! Ele trebuie să fie lăsate într-un coșuleț de paie pus în bucătărie, la temperatura camerei. Așa o să te asiguri că alimentele tale o să aibă o viață mai îndelungată!

Urmăriți Playtech.ro și pe