06 ian. 2024 | 18:50

Legătura surprinzătoare dintre calendarul din 1996 și anul 2024. Genial ce au descoperit internauții

Diverse
Legătura surprinzătoare dintre calendarul din 1996 și anul 2024. Genial ce au descoperit internauții
Descoperire neașteptată făcută de internauți. Calendarele din 1996, reutilizabile pentru 2024. Ce prețuri prezintă.

Ți-ai cumpărat deja calendar pentru anul 2024, cel mai probabil. S-ar putea însă să ajungi să folosești altul, mai ales dacă ești un fan al anilor 1990. Asta pentru că utilizatorii online au descoperit o asemuire neașteptată: calendarul din 1996 se potrivește de minune cu cel din 2024.

Calendarele din 1996, reutilizabile pentru 2024

Ar putea fi văzută drept o formă neașteptată de reciclare. Calendarele din 1996 sunt reutilizabile pentru 2024, deoarece ambii ani sunt bisecți și încep cu o zi de luni. Fenomenul a stârnit furori pe platformele sociale, unde nostalgia anilor 1990 i-a determinat pe unii să cumpere calendare vechi.

Utilizatorii online sunt în căutare de calendare vechi de aproape 30 de ani. Un detaliu neașteptat a ieșit la iveală pe platformele sociale. Oamenii au început să vorbească despre cât de bine se potrivește calendarul anului 1996 cu cel din 2024 și ce asemănări există între cele două.

Citește și: Cea mai veche dovadă a calendarului misterios de 260 de zile: ce arată noile cercetări despre structurile antice mayașe

Calendarul cu Jonathan Taylor Thomas face furori pe platformele sociale

Un material video realizat pe această temă și publicat pe diverse platforme sociale a strâns, în doar câteva minute, 1,5 milioane de vizualizări.

Într-o altă postare de pe platforma X, fostă Twitter, se vorbește despre faptul că oamenii pot folosi calendarele din 1996 ce îl au drept simbol pe actorul Jonathan Taylor Thomas, care în prezent este în vârstă de 42 de ani.

Data alegerilor prezidențiale SUA din 1996 se potrivește perfect cu cea din 2024

Știm deja cu toții că anul 2024 este deosebit de important din punct de vedere electoral. În întreaga lume vor avea loc alegeri cu consecințe deosebite asupra viitorului. Internauții au descoperit că data alegerilor prezidențiale din SUA dintr-un calendar din 1996 (5 noiembrie) corespunde cu cea din anul 2024.

Mai mult decât atât, din ambele calendare, chiar dacă datează din ani diferiți, Jocurile Olimpice sunt nelipsite. Trebuie totuși precizat că la acest capitol datele nu se potrivesc perfect.

Citește și: Misterele din calendarul gregorian, zilele care au fost ”șterse” din istorie. Care a fost explicația, ce s-a întâmplat în România

Ce prețuri prezintă un calendar din 1996 pe internet. Costurile variază între zeci și sute de dolari

Pe site-uri cu produse second-hand, în general, precum Ebay, se vând sute de calendare datând din anul 1996, cu teme variind de la Star Wars la Barbie și Pamela Anderson. Costurile unui calendar din 1996, care se potrivește perfect cu cel din 2024, variază.

Cel mai ieftin calendar din anul 1996 se vinde cu suma de 50 de dolari americani, echivalentul a aproape 230 lei românești. Cel mai scump calendar prezintă un cost de 200 de dolari americani, respectiv puțin peste 900 lei românești.

Asemănările dintre calendarele din anii 1990 și 2024 au dat naștere la un val de nostalgie pe platformele online, în rândul internauților. Mulți doresc să îmbrățișeze tendințele modei, coafurile și dragostea pentru serialul Friends, calendarele vechi având astfel de tematici.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro