Legătura secretă dintre Ramona Bădescu şi Donald Trump. Chiar ea a mărturisit tot: „L-am întrebat”

Legătura secretă dintre Ramona Bădescu şi Donald Trump. Chiar ea a mărturisit tot: „L-am întrebat”
Totul s-a intamplat la Moscova

Ramona Bădescu a plecat de mulți ani din România. Vedeta se mândrește cu cariera pe care a reușit să o construiască și cu oamenii pe care a ajuns să îi întâlnească de-a lungul timpului. Ea a trecut printr-o serie de experiențe memorabile iar recent și-a sărbătorit ziua de naștere în direct, într-o emisiune de televiziune unde a povestit câteva momente deosebite din viața ei.

Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani

Ramona Bădescu a povestit că l-a întâlnit pe Donald Trump. Vedeta a împlinit astăzi 53 de ani și a fost sărbătorită în direct, într-o emisiune. Actrița a depănat amintiri alături de mama ei, cea mai bună prietenă a sa.

Ramona a povestit despre copilăria sa, dar și despre unele întâmplări deosebite din viața de adult. Ea a avut ocazia să îl întâlnească și să se fotografieze cu fostul președinte american Donald Trump.

Invitat la Teo Show, Ramona Bădescu a povestit despre faptul că a trecut prin multe greutăți în viață, atât în copilăria, cât și în viața de adult. A trecut peste toate cu zâmbetul pe buze și a devenit femeia puternică și împlinită care este astăzi.

Mama actriței a povestit că atunci când Ramona era mică, sărbătorile de iarnă erau presărate cu lipsuri. Cu toate acestea, Liana Bădescu făcea tot ce putea în casă pentru fiica ei.

„Era tare greu să iei un kilogram de banane… Nici gumă de mestecat, nici sucuri. Îi făceam diferite icre, sandwichuri”, a spus mama vedetei.

Cum a ajuns să se pozeze cu fostul președinte al SUA

În timp ce depănau amintiri, o serie de fotografii cu Ramona Bădescu rulau pe ecran, printre care și una alături de Donald Trump.

Vedeta a povestit că poza a fost făcută înainte ca acesta să devină președinte. Se afla în Rusia, la un concurs de Miss Univers, iar Trump era chiar patronul acelui concurs. Impresionat de româncă, el a acceptat să facă o fotografie cu ea.

„El este patronul acestui concurs. Era acolo, reprezenta concursul lui. A acceptat să vorbească cu mine, să facă poză. L-am întrebat dacă a fost vreodată în România, mi-a spus că nu a fost. I-am spus că ar trebui să vină, iar româncele sunt foarte frumoase.

Trump mi-a spus că ar fi interesant să organizăm, dar că, între timp, s-ar putea să se întoarcă nu ca organizator, ci va veni într-o vizită oficială.

Oricum, ar fi bine, pentru că America este o ţară importantă. Probabil a zis asta din complezență. O persoană foarte carismatică. Mi-a făcut plăcere să-l cunosc”, a declarat Ramona Bădescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI