Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare. Maia se machiază și pozează cu multă grație

Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare. Maia se machiază și pozează cu multă grație
Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare la nici 16 ani

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, împlinește anul acesta 16 ani. Este o adevărată adolescentă, foarte frumoasă, iar faptul că a crescut se vede inclusiv în stilul cu totul nou pe care l-a adoptat în ultima vreme. Maia se machiază acum și pozează cu multă grație, iar admiratorii ei de pe rețelele de socializare sunt tot mai numeroși.

Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare

La 16 ani, Maia are o relație deosebită cu mama ei, Teo Trandafir. De curând, cele două s-au mutat în casă nouă, iar asta le face foarte fericite. Sentimentele se citesc și pe chipul adolescentei, care și-a uluit prietenii virtuali cu ultima imagine: naturală și senzuală, poți spune la prima vedere despre fotografia Maiei.

Maia pozează cu foarte multă grație la vârsta ei
Maia pozează cu foarte multă grație la vârsta ei. Vezi mai multe iamgini în GALERIA FOTO!

”Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu, in fiecare zi a vieţii mele. Prietena, profa de coolness şi confidenta“, a fost descrierea lui Teo Trandafir în dreptul unei imagini cu fiica ei. Căldura și admirația față de cea căreia i-a devenit mamă nu contenesc să umple orice declarație despre Maia.

Maia postează rar pe contul ei de Instagram

Cu toate că are imagini foarte reușite, maia postează foarte rar pe contul ei de Instagram. Cel mai des, o putem vedea în postările celebrei sale mame. Adolescenta este însă iubită de colegii și prietenii ei, care nu contenesc să o laude de fiecare dată când apare ceva nou cu ea pe rețelele de socializare.

”Ești minunată!”, ”Super, super!”, ”Ești o frumoasă!”, ”O aparișie de senzație!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postările Maiei.

Cum e să fii fiica lui Teo Trandafir

Să fii fiica lui Teo Trandafir, mai ales înfiată, nu e mereu cel mai ușor lucrur de pe pământ. Asta a povestit și Teo Trandafir, într-un interviu, în trecut.

S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești  fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”,povestea atunci Teo Trandafir pentru revista Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI